A világ legviccesebb Lidl-reklámja: EZT LÁTNI KELL!

2009. szeptember 17. 16:58

Szeptember elejétől látható a magyar telvíziókban a Lidl áruházlánc legújabb reklámkampánya. A Gianni főszereplésével készült filmeknél vannak azonban sokkal-sokkal viccesebbek is! 


Mint arról néhány napja beszámoltunk, egy igazi magyar celebet nyert meg magának a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-áruházlánc új arca a műsorvezető, sztárséf, étteremtulajdonos Gianni Annoni lett. A komplex kampány részeként Gianni nem csak a tévéreklámokban szerepel, hanem kedvenc receptjei olvashatóak női magazinokban, bulvárlapokban is, sőt a Lidl honlapjára is felkerültek. (A videókat ma már nem találtuk az áruházlánc honlapján).
Lidl: íme a titkos videók! Most minden kiderül!

A magyar reklámfilmeknél -melyet az elismert rendező, Goda Krisztina jegyez- találhatunk azonban az interneten sokkal-sokkal viccesebbet is.

A finn Lidl kampányában a nagy üdítőital-gyártó cégek reklámjait figurázza ki, zseniális stílusparódiával. A kisfilmek főszereplője "Hans von Blumenstock", az elszánt kosaras, aki mindent megtesz a siker érdekében. 


"Gyermekkoromban mindenki azt mondta, nem tudom majd megcsinálni. De volt egy álmom: csodák igenis léteznek! Szívem minden lélegzetvételével hiszek magamban. Hiszem, hogy tudok repülni. Csak idd meg, mert semmi sem lehetetlen"

A bajszos, bundesliga-frizurás sportember tört angolsággal és vicces kiejtésével idén nyáron egész Finnországot meghódította. A kisfilmből különböző paródiák, remixek is készültek:

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

"Gyermekkoromban mindenki azt mondta, neked meg mi a fene bajod van?"

A videó legfőbb humorforrását az adja, hogy a Lidl saját márkás kóláját figurázza ki: gyakorlatilag nem fél beismerni, hogy a nagy üdítőital-gyártók márkáihoz képest olyan a "Freeway" kóla, mint Michael Jordan-hez képest Hans von Blumenstock. A "Just drink it, because nothing is impossible" ("Csak idd meg, mert semmi sem lehetetlen") szlogen pedig pazar humorral idézi a Nike ("Just do it!") és az Adidas ("Impossible is nothing") mottóját.

Durva: Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után 

Még több hasznos és érdekes hír címlapunkon! Kattints!

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 23. vasárnap
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem