Titokzatos Lidl-levél: egy nyugdíjas drámai küzdelme + képek

2009. augusztus 18. 10:32

Különös eset történt egy angliai Lidl áruházban. Egy Cheltenham-i nyugdíjas vásárló ugyanis furcsa borítékra lett figyelmes a bolt padlóján...

A 74 éves Roy Hopkins a közép-angliai Bishop's Cleeve városkájának Lild üzletében vásárolt, amikor különös dologra lett figyelmes: egy borítékot talált a padlón.

Az ominózus áruház(Fotó: s0.geograph.org.uk)


A férfi igencsak meglepődött, hiszen a boríték egy olyan levelet tartalmazott, melyet 1959 szeptember 2-án adtak fel. A címzett a Windrush-i Annette Bunting, a feladó azonban már nem olvasható teljesen, az bizonyos, hogy Marilyn, Warden Hill-ből.

Mozgalmas az élet a Lidlben! Korábbi cikkünk: Újabb Lidl-botrány! Felkavaró!


A férfi nem adta le a borítékot a Lidl dolgozóinak, mert -mint azt a helyi lapnak elmondta- attól félt, hogy elkeveredik, és soha nem jut vissza tulajdonosához. Ehelyett hazavitte, és elolvasta a -már felbontva talált- levél tartalmát. A szöveg baráti kapcsolatra utal, a levélíró -akkor még ifjú- hölgy többek között egy közelgő találkozásról, közös barátokról és szemtelen férfiakról értekezik.


Fotó: thisisgloucestershire.co.uk


Hopkins úrnak egyelőre még nem sikerült megtalálnia a levél tulajdonosát, de abban bízik, hogy a feladás ötvenedik évfordulóján már ismét az tarthatja a kezében a borítékot, akinek azt szánták. A nemes cél érdekében még telefonszámát is megadta a városi újságnak.

Természetesen a Pénzcentrum is követi majd az ügy fejleményeit, és igyekszünk tájékoztatni olvasóinkat a titokzatos Lidl-levél további sorsáról.

 

További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattints!

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?