7 °C Budapest

Titokzatos Lidl-levél: egy nyugdíjas drámai küzdelme + képek

2009. augusztus 18. 10:32

Különös eset történt egy angliai Lidl áruházban. Egy Cheltenham-i nyugdíjas vásárló ugyanis furcsa borítékra lett figyelmes a bolt padlóján...

A 74 éves Roy Hopkins a közép-angliai Bishop's Cleeve városkájának Lild üzletében vásárolt, amikor különös dologra lett figyelmes: egy borítékot talált a padlón.

Az ominózus áruház(Fotó: s0.geograph.org.uk)


A férfi igencsak meglepődött, hiszen a boríték egy olyan levelet tartalmazott, melyet 1959 szeptember 2-án adtak fel. A címzett a Windrush-i Annette Bunting, a feladó azonban már nem olvasható teljesen, az bizonyos, hogy Marilyn, Warden Hill-ből.

Mozgalmas az élet a Lidlben! Korábbi cikkünk: Újabb Lidl-botrány! Felkavaró!


A férfi nem adta le a borítékot a Lidl dolgozóinak, mert -mint azt a helyi lapnak elmondta- attól félt, hogy elkeveredik, és soha nem jut vissza tulajdonosához. Ehelyett hazavitte, és elolvasta a -már felbontva talált- levél tartalmát. A szöveg baráti kapcsolatra utal, a levélíró -akkor még ifjú- hölgy többek között egy közelgő találkozásról, közös barátokról és szemtelen férfiakról értekezik.


Fotó: thisisgloucestershire.co.uk


Hopkins úrnak egyelőre még nem sikerült megtalálnia a levél tulajdonosát, de abban bízik, hogy a feladás ötvenedik évfordulóján már ismét az tarthatja a kezében a borítékot, akinek azt szánták. A nemes cél érdekében még telefonszámát is megadta a városi újságnak.

Természetesen a Pénzcentrum is követi majd az ügy fejleményeit, és igyekszünk tájékoztatni olvasóinkat a titokzatos Lidl-levél további sorsáról.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattints!

 

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem