7 °C Budapest

Csodavonattal Budapestre: a lassúság luxusa

2009. augusztus 28. 18:02

A Magyar Turizmus Zrt. az osztrák piacon stratégiai célkitűzésként kezeli a prémium szolgáltatások iránt érdeklődő vendégkör megszólítását és Magyarországra csábítását.

E cél megvalósítását szolgálja az a stratégiai együttműködés is, amelyet a Majectic Imperator luxus vasúttársaság tulajdonosa, Gottfried O. Rieck és Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője kötött. A Majestic Imperator (www.imperialtrain.at) a császári idők hangulatát idéző luxus vonatszerelvényt üzemeltet, amelyen Ausztria egyik legrangosabb cége biztosítja a kényeztető vendéglátást.

A luxusszerelvény a tervek szerint jövő tavasztól menetrend szerint közlekedik majd hetente Budapest és Bécs között. Az osztrák vendégéjszakák számának hazai növelése érdekében folyamatban van gödöllői- és egyéb budapesti programcsomagok kidolgozása, amely elsősorban a luxusszolgáltatásokat nyújtó magyarországi szolgáltatókkal való kooperációt feltételezi.

A kényeztető időutazással is felérő program jelmondata "a lassúság luxusa", amely főleg a kultúra, a gasztronómia és a történelem iránt érdeklődő utazók számára jelent vonzerőt. Ausztriából minden ötödik utazó motivációja kulturális eredetű, és nagyon nyitottak az újdonságokra.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?