13 °C Budapest

Megtalálták Eldorádót az osztrák turisták

2009. augusztus 3. 14:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének "Verdoppeltes Urlaubsbudget" (Pénze nálunk duplán számít) kampányának hatására a nyári főszezonban is folyamatosan jelennek meg cikkek, összeállítások az osztrák sajtóban, amelyek szerint a turisztikai szolgáltatások ár-érték arányát tekintve idén Magyarország a legkedvezőbb nyaralóhely az osztrák turisták számára.

A kampány eredményeként a legjelentősebb osztrák gazdasági hetilap, az egymilliós olvasótáborral rendelkező NEWS legfrissebb száma egy balatoni tényfeltáró riportban mutatja be, hogy a magyarországi turisztikai szolgáltatások fantasztikus áron érhetőek el. A 4 oldalas, trendi életérzést közvetítő, képekkel gazdagon illusztrált cikk fő üzenete: az idei nyár slágere Magyarország, az osztrákoknak hazánk kész Eldorádó, ahol a válságban is lehetséges a luxus.

A cikk konkrét tanulmányokra és az MT Zrt. ausztriai külképviseletének információira hivatkozva éttermi, utazási és shopping példákon keresztül illusztrálja a Balaton partján fellelhető paradicsomi lehetőségeket. A hazai turisztikai szolgáltatásokat és a nyári Balatont kedvező színben feltüntető, kedvcsináló NEWS cikk hírértéke mintegy 20 millió forintra tehető, amelyet megsokszoroz a főszezon közepére időzített, rendkívül kedvező megjelenési időpont.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina
38. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A siketek világnapja
Szeptember 26.
Tengerészeti világnap
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Szeptember 26.
A fehér kendő napja
Szeptember 26.
A szív világnapja
Szeptember 26.
A Szentírás vasárnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 25. 19:29