19 °C Budapest

Durva! Pajzán képek a cukorka csomagolásán

2009. augusztus 27. 11:02

Furcsa dologra lett figyelmes a napokban egy angol apuka. Épp MAOAM cukorkát vásárolt gyermekeinek egy hipermarketben, amikor különös figurákat vett észre az édesség borítóján.


Simon Simpkins-t gyakorlatilag sokkolta, amit a MAOAM cukorka csomagolásán látott. Úgy véli, a képek egyértelműen szexuális kapcsolatra utalnak. Ráadásul a kétgyermekes apa szerint nem csak a pozitúrák, hanem a lime arckifejezése is egyértelműsíti, hogy miről is van szó.


Mr. Simpkins megkereste az üzletvezetőt, és dühödten visszakövetelte a kifizetett cukorka árát. Felesége kimondottan rosszul lett a történtek miatt, le is kellett ülnie pár percre a parkolóban.


A Haribo, a cukorkák gyártója azzal védekezik, hogy az új csomagolást 2002-ben vezették be, és a vidám figurák azóta is népszerűek kicsik és nagyok körében egyaránt.


TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Fotók: thesun.co.uk

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55