Kínai Pókember: hamis a klumpa

2009. augusztus 19. 20:00

Több ezer pár hamis Pókember logóval ellátott gyermek klumpát foglaltak le a Los Angeles - Long Beach kikötőkomplexum munkatársai - írja a hamisitasellen.hu

A több mint 550 kartonnyi hamis terméket márkajelzés nélküli gyermeklábbelik közé rejtve találták meg az Egyesült Államok Vám- és Határőrségének a Los Angeles - Long Beach-i kikötőkomplexumban dolgozó munkatársai. A Kínából érkező, hamis Pókember logóval és figurával ellátott klumpák összértéke a szakértők becslése szerint meghaladja a 750 ezer dollárt.

A CBP közleménye szerint az Egyesült Államok egyik legnagyobb forgalmat bonyolító kikötőjében több mint 71 millió dollár értékű hamis terméket találtak a tavalyi év során. Az idei évben is számtalan alkalommal kerültek elő hamisítványok az ellenőrzések során. Legutóbb közel 4 millió dollár összértékű hamis ruházati termékre bukkantak egy szintén Kínából érkező teherszállítmány ellenőrzése során.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem