4 °C Budapest

Külön böngészőt indít Európában a Microsoft

2009. július 28. 13:02

A Microsoft egy egészen új ötlettel próbálja lekenyerezni az európai versenyjogi hivatalt, mely régóta neheztel a redmondi óriásra a Windows operációs rendszerbe beépített Internet Explorer böngésző miatt.

A Microsoft legújabb ajánlata szerint az új Windows alapú PC-k tulajdonosai az első indításkor egy ablakban kiválaszthatnák, hogy az Internet Explorert, vagy inkább a Google Chrome-ot, netán a Mozilla Firefoxot szeretnék használni böngészőként.

Ha a cég felajánlását elfogadják, úgy Európában az új Windows 7-es operációs rendszer teljes "felszereltséggel" érkezik majd, nem úgy, mint a világ többi részén, ahol a Windows limitált "E" verziója lesz majd kapható. A betűjelzés arra vonatkozik, hogy az operációs rendszernek nem lesz része az IE8 böngésző.

Az Európai Bizottság üdvözölte a Microsoft döntését, egyúttal "vizsgálatot" indított annak kiderítésére, vajon mekkora lehet a lépés gyakorlati haszna a fogyasztó választási lehetőségeinek biztosítása szempontjából.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16