Pofátlan Aldi-rablók: egy héttel a nyitás után kipucolták az áruházat

2009. július 22. 10:02

Két rablót köröz az Elkton-i rendőrség: az amerikai kisvárosban alig néhány nappal a nyitás után rabolták ki a vadonatúj Aldi-boltot.

Balszerencsésnek tűnik az Aldi egyik legújabb boltja. A német tulajdonú üzletlánc a 12 ezres lakosú Maryland állambeli Elkton városában nyitott új üzletet, július 11-én. A nagyszabású nyitóünnepség és a különleges akciók a bűnözők figyelmét is felkeltették.

Múlt szombaton reggel fél 8-kor két felfegyverzett férfi ment be az áruházba, és felszólították az ott tartózkodókat, hogy tegyék kezüket a fejük fölé. Az egyik alkalmazottal az újonnan megnyílt áruház irodájába mentek, ahol arra kényszerítették, adja nekik az ott található kézpénzt, majd elmenekültek a helyszínről. Úgy tudni, senkinek sem esett baja.

Egyelőre nem ismeretes, mennyi pénzt vittek el.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, még keresőkutyákat is bevetettek, de a legfrissebb hírek szerint még nem akadtak a bűnözők nyomára.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az USA-ban ezernél is több Aldi-üzlet található, amelyekben havonta 18 millió vásárló fordul meg. A német tulajdonú üzletlánc a tervek szerint 2009-ben 75 új boltot nyit az Egyesült Államokban.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem