Pofátlan Aldi-rablók: egy héttel a nyitás után kipucolták az áruházat

2009. július 22. 10:02

Két rablót köröz az Elkton-i rendőrség: az amerikai kisvárosban alig néhány nappal a nyitás után rabolták ki a vadonatúj Aldi-boltot.

Balszerencsésnek tűnik az Aldi egyik legújabb boltja. A német tulajdonú üzletlánc a 12 ezres lakosú Maryland állambeli Elkton városában nyitott új üzletet, július 11-én. A nagyszabású nyitóünnepség és a különleges akciók a bűnözők figyelmét is felkeltették.

Múlt szombaton reggel fél 8-kor két felfegyverzett férfi ment be az áruházba, és felszólították az ott tartózkodókat, hogy tegyék kezüket a fejük fölé. Az egyik alkalmazottal az újonnan megnyílt áruház irodájába mentek, ahol arra kényszerítették, adja nekik az ott található kézpénzt, majd elmenekültek a helyszínről. Úgy tudni, senkinek sem esett baja.

Egyelőre nem ismeretes, mennyi pénzt vittek el.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, még keresőkutyákat is bevetettek, de a legfrissebb hírek szerint még nem akadtak a bűnözők nyomára.

Az USA-ban ezernél is több Aldi-üzlet található, amelyekben havonta 18 millió vásárló fordul meg. A német tulajdonú üzletlánc a tervek szerint 2009-ben 75 új boltot nyit az Egyesült Államokban.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?