Pofátlan Aldi-rablók: egy héttel a nyitás után kipucolták az áruházat

2009. július 22. 10:02

Két rablót köröz az Elkton-i rendőrség: az amerikai kisvárosban alig néhány nappal a nyitás után rabolták ki a vadonatúj Aldi-boltot.

Balszerencsésnek tűnik az Aldi egyik legújabb boltja. A német tulajdonú üzletlánc a 12 ezres lakosú Maryland állambeli Elkton városában nyitott új üzletet, július 11-én. A nagyszabású nyitóünnepség és a különleges akciók a bűnözők figyelmét is felkeltették.

Múlt szombaton reggel fél 8-kor két felfegyverzett férfi ment be az áruházba, és felszólították az ott tartózkodókat, hogy tegyék kezüket a fejük fölé. Az egyik alkalmazottal az újonnan megnyílt áruház irodájába mentek, ahol arra kényszerítették, adja nekik az ott található kézpénzt, majd elmenekültek a helyszínről. Úgy tudni, senkinek sem esett baja.

Egyelőre nem ismeretes, mennyi pénzt vittek el.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, még keresőkutyákat is bevetettek, de a legfrissebb hírek szerint még nem akadtak a bűnözők nyomára.

Az USA-ban ezernél is több Aldi-üzlet található, amelyekben havonta 18 millió vásárló fordul meg. A német tulajdonú üzletlánc a tervek szerint 2009-ben 75 új boltot nyit az Egyesült Államokban.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?