Újabb hollywoodi film szivárgott ki az internetre

2009. július 10. 16:02

A hírek szerint újabb hollywoodi produkció, a Val Kilmer és Sharon Stone főszereplésével készült Streets of Blood szivárgott ki bemutatója előtt az internetre. Elképzelhető, hogy a kalózkópia felbukkanása miatt elmarad a film mozibemutatója - írja a hamisitasellen.hu.

Újabb hollywoodi produkció kalózkópiája került fel hetekkel a bemutató előtt az internetre. A Val Kilmer, Sharon Stone és 50 Cent nevével fémjelzett Streets of Blood című alkotást hivatalosan július 13-án kezdenék el vetíteni az amerikai mozikban, de a film kiszivárgott kópiája már napok óta terjed az internetes fájlcserélő oldalakon. A TorrentFreak beszámolója szerint a kalózfilmet több mint félmillió alkalommal töltötték le eddig a BitTorrenten keresztül, amellyel a film rögtön a fájlmegosztó heti letöltési "sikerlistájának" harmadik helyére került.

Mivel a készítők alig két héttel a premier után tervezték forgalomba hozni a film DVD kiadását, elképzelhető, hogy a kiszivárgás hatására nem fogják az alkotást a mozikban is bemutatni.

Mindeközben a Xinhuanet értesülései szerint bűnösnek vallotta magát az a kaliforniai férfi, akit bemutató előtt álló hollywoodi alkotások jogtalan terjesztésének vádjával állítottak bíróság elé Los Angelesben. A vádak szerint a 21 éves férfi, legkevesebb két filmet, az Ausztrália és a Benjamin Button különös élete című alkotásokat töltötte fel jogtalanul internetes fájlcserélő oldalakra. A hatóságok szerint a feltöltés időpontjában a két filmet vetítették a mozikban, de ezek DVD kiadása hivatalosan még nem került forgalomba.

A hatályos jogszabályok szerint a bíróság akár hat év börtönbüntetésre is ítélheti a férfit. A rendőrség azt még vizsgálja, hogy a filmek feltöltéséhez használt ún. screener kópiák - a kritikusoknak és a filmipar képviselőinek szánt DVD minőségű kópiák - hogyan kerültek a férfi birtokába.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?