Újabb hollywoodi film szivárgott ki az internetre

2009. július 10. 16:02

A hírek szerint újabb hollywoodi produkció, a Val Kilmer és Sharon Stone főszereplésével készült Streets of Blood szivárgott ki bemutatója előtt az internetre. Elképzelhető, hogy a kalózkópia felbukkanása miatt elmarad a film mozibemutatója - írja a hamisitasellen.hu.

Újabb hollywoodi produkció kalózkópiája került fel hetekkel a bemutató előtt az internetre. A Val Kilmer, Sharon Stone és 50 Cent nevével fémjelzett Streets of Blood című alkotást hivatalosan július 13-án kezdenék el vetíteni az amerikai mozikban, de a film kiszivárgott kópiája már napok óta terjed az internetes fájlcserélő oldalakon. A TorrentFreak beszámolója szerint a kalózfilmet több mint félmillió alkalommal töltötték le eddig a BitTorrenten keresztül, amellyel a film rögtön a fájlmegosztó heti letöltési "sikerlistájának" harmadik helyére került.

Mivel a készítők alig két héttel a premier után tervezték forgalomba hozni a film DVD kiadását, elképzelhető, hogy a kiszivárgás hatására nem fogják az alkotást a mozikban is bemutatni.

Mindeközben a Xinhuanet értesülései szerint bűnösnek vallotta magát az a kaliforniai férfi, akit bemutató előtt álló hollywoodi alkotások jogtalan terjesztésének vádjával állítottak bíróság elé Los Angelesben. A vádak szerint a 21 éves férfi, legkevesebb két filmet, az Ausztrália és a Benjamin Button különös élete című alkotásokat töltötte fel jogtalanul internetes fájlcserélő oldalakra. A hatóságok szerint a feltöltés időpontjában a két filmet vetítették a mozikban, de ezek DVD kiadása hivatalosan még nem került forgalomba.

A hatályos jogszabályok szerint a bíróság akár hat év börtönbüntetésre is ítélheti a férfit. A rendőrség azt még vizsgálja, hogy a filmek feltöltéséhez használt ún. screener kópiák - a kritikusoknak és a filmipar képviselőinek szánt DVD minőségű kópiák - hogyan kerültek a férfi birtokába.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 27. kedd
Edina
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem