11 °C Budapest

Luxus: hol nyaralnak a magyar celebek?

2009. június 13. 08:02

Nyakunkon a nyaralás szezonja, de sokan még most sem tudják, hol is töltsék a jól megérdemelt pihenést. Nekik adunk tippeket azzal, hogy bemutatjuk, hol nyaralnak a magyar hírességek.

Szabó Győző a napokban adott ki egy könyvet utazásairól, Supertravel címen. A Beugró sztárja nagy világjáró, utazásait több ezer fotóval és videóval örökíti meg. Győző olyan egzotikus helyekre is eljutott már, mint például Ghána, Marokkó, vagy épp Hong Kong.

Ernyey Béla párjával márciusban érkezett haza egy dominikai nyaralásról. A pár mindent megtett, hogy elvegyüljön a helyiek között, ezért szállodába laktak, hanem lakást béreltek.

Csonka András nemrégiben a világ egyik legnagyobb utasszállító hajóján töltött néhány kellemes napot. A Freedom of the Seas nevű óceánjáró Miamiból indult, és négy helyen kötött ki: Jamaika, Haiti, Mexikó és a Kajmán-szigetek voltak az állomások.

Olyan sztár is van, aki dolgozni jár a trópusokra. Zimány Lindát néhány hónapja Mauritiuson fotózták: a csinos modell egy férfimagazin felkérésére tölthetett pár napot az álomszigeten.

Liptai Claudia pár hete Dominikán nyaralt kislányával, Pankával, édesanyjával és legjobb barátnőjével. Úgy tudni, a színésznő nagyon jól érezte magát a karib-tengeri szigeten.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Oroszlán Szonja és Csányi Sándor(Fotó: madachszinhaz.hu)

Oroszlán Szonja és Csányi Sándor nemrégiben együtt nyaraltak Balin. Nem véletlen, hogy elterjedtek a pletykák, mely szerint egy párt alkotnának, azonban ezt a színésznő határozottan cáfolta.

Kefír nemrégiben Thaiföldön vett nyaralót. A ház egy, a turisták által igencsak kedvelt partszakaszon található. Az énekes nagyon szeret Thaiföldön lenni és azt tervezi, minden évben hosszabb időt tart majd az új házában.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm