4 °C Budapest

A Germanwings már a télre gondol!

2009. április 21. 18:30

Hiába van még csak április, a Germanwingsnél már foglalhatók jegyek a 2009/2010-es téli szezonra. A légitársaság a téli időszakban Budapestről új közvetett, ún. smart connect járatokat kínál Hamburgba és Salzburgba kölni, illetve stuttgarti átszállással.

Az utasoknak az első és második járatra is be kell csekkolniuk, de az átszállást megkönnyítik a kiemelt eljárást biztosító check-in pultok. A téli menetrendben a Germanwings legújabb szolgáltatása keretében az átszálláskor a csomagot is automatikusan a megfelelő repülőgépre rakják, így az utasoknak nem kell időt és energiát fordítaniuk a poggyászkezelésre.

A smart connect szolgáltatással a Germanwings az európai diszkont légitársaságok között elsőként kínált utasainak transzfer összeköttetést. A smart connect használata igen egyszerű: az utasok a honlapon ugyanúgy választják ki átszállással egybekötött ("One-Stop") járatukat, mintha közvetlen ("Non-Stop") járattal utaznának, a két útvonal költségét pedig egyszeri fizetéssel egyenlítik ki.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?