13 °C Budapest

A Germanwings már a télre gondol!

2009. április 21. 18:30

Hiába van még csak április, a Germanwingsnél már foglalhatók jegyek a 2009/2010-es téli szezonra. A légitársaság a téli időszakban Budapestről új közvetett, ún. smart connect járatokat kínál Hamburgba és Salzburgba kölni, illetve stuttgarti átszállással.

Az utasoknak az első és második járatra is be kell csekkolniuk, de az átszállást megkönnyítik a kiemelt eljárást biztosító check-in pultok. A téli menetrendben a Germanwings legújabb szolgáltatása keretében az átszálláskor a csomagot is automatikusan a megfelelő repülőgépre rakják, így az utasoknak nem kell időt és energiát fordítaniuk a poggyászkezelésre.

A smart connect szolgáltatással a Germanwings az európai diszkont légitársaságok között elsőként kínált utasainak transzfer összeköttetést. A smart connect használata igen egyszerű: az utasok a honlapon ugyanúgy választják ki átszállással egybekötött ("One-Stop") járatukat, mintha közvetlen ("Non-Stop") járattal utaznának, a két útvonal költségét pedig egyszeri fizetéssel egyenlítik ki.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem