1 °C Budapest

Lezárult a közönségszavazás, megvan a 10 legnépszerűbb online kereskedő

Pénzcentrum
2008. október 22. 15:27

2008. október 15-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, amely során több mint 11 ezer szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 10 közé. A több mint 1000 jelölt áruházból a legtöbb szavazatot kapott TOP 10 internetes áruház, amelyek közül a szakmai zsűri 2008 legjobb e-kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak:

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

bookline.hu, cherryon.hu, depo.hu, edigital.hu, netpincer.hu, ppo.hu, suranyihifi.hu, teszvesz.hu, utisugo.hu, vatera.hu (ABC sorrendben)

A verseny élmezőnyébe többen már többedik alkalommal kerültek be. A legnépszerűbb cikkek továbbra is a könyvek, elektronikai cikkek, élelmiszerek, piacterek, valamint az utazás.

A közönségszavazás lezárulta után a szakmai zsűri munkája következik: a neves szakértőkből álló zsűri dönti majd el, hogy ki kapja az Év Internetes Kereskedője címet 2008-ban. A zsűri a döntéshez értékeli - többek között - a vállalkozások üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeket, a honlapok színvonalát, felhasználó-barátságát, az ismertséget. A fődíj mellett az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet is a szakmai zsűri ítéli oda.
Az Év Internetes Kereskedője megtisztelő címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány.

A díj 2008-as kiemelt médiatámogatói az Adhouse, az index.hu, a portfolio.hu, a stop.hu, a penzcentrum.hu és az eBroker.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes átadására november 11-én kerül sor a CIB Bankban, amelyre a legtöbb szavazatot kapott e-kereskedők mellett a sajtó képviselői és a zsűritagok is meghívást kapnak.

A szakmai zsűri az alábbi szervezetek képviselőiből áll: Budapesti Corvinus Egyetem - eBusiness Kutatóközpont, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem; CIB Bank Zrt.; Index.hu; Informatikai Vállalkozások Szövetsége; Kirowski Zrt.; [origo]; Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium; Portfolio.hu; Stop.hu.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59