26 °C Budapest

Lezárult a közönségszavazás, megvan a 10 legnépszerűbb online kereskedő

Pénzcentrum
2008. október 22. 15:27

2008. október 15-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, amely során több mint 11 ezer szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 10 közé. A több mint 1000 jelölt áruházból a legtöbb szavazatot kapott TOP 10 internetes áruház, amelyek közül a szakmai zsűri 2008 legjobb e-kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak:

bookline.hu, cherryon.hu, depo.hu, edigital.hu, netpincer.hu, ppo.hu, suranyihifi.hu, teszvesz.hu, utisugo.hu, vatera.hu (ABC sorrendben)

A verseny élmezőnyébe többen már többedik alkalommal kerültek be. A legnépszerűbb cikkek továbbra is a könyvek, elektronikai cikkek, élelmiszerek, piacterek, valamint az utazás.

A közönségszavazás lezárulta után a szakmai zsűri munkája következik: a neves szakértőkből álló zsűri dönti majd el, hogy ki kapja az Év Internetes Kereskedője címet 2008-ban. A zsűri a döntéshez értékeli - többek között - a vállalkozások üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeket, a honlapok színvonalát, felhasználó-barátságát, az ismertséget. A fődíj mellett az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet is a szakmai zsűri ítéli oda.
Az Év Internetes Kereskedője megtisztelő címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány.

A díj 2008-as kiemelt médiatámogatói az Adhouse, az index.hu, a portfolio.hu, a stop.hu, a penzcentrum.hu és az eBroker.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes átadására november 11-én kerül sor a CIB Bankban, amelyre a legtöbb szavazatot kapott e-kereskedők mellett a sajtó képviselői és a zsűritagok is meghívást kapnak.

A szakmai zsűri az alábbi szervezetek képviselőiből áll: Budapesti Corvinus Egyetem - eBusiness Kutatóközpont, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem; CIB Bank Zrt.; Index.hu; Informatikai Vállalkozások Szövetsége; Kirowski Zrt.; [origo]; Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium; Portfolio.hu; Stop.hu.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem