22 °C Budapest

Tőkét emelt a BROKERNET Holding Zrt.

Pénzcentrum
2008. november 3. 16:27

A BROKERNET Holding Zrt. igazgatósága ezúton jelenti be, hogy határozata szerint a társaság alaptőkéjét 100 millió forintra emelte, melyet a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság a cégjegyzékbe bejegyzett.

Mint ismeretes a piacvezető független pénzügyi tanácsadó vállalat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyását követően, 2007 szeptemberében kezdte meg azt az átalakulási folyamatot, melynek eredményeképpen 2008 januárjától BROKERNET Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt.-ként folytatta működését.

A BROKERNET Csoport Magyarország legnagyobb független pénzügyi tanácsadó vállalata, mind a forgalmát, mind a szaktanácsadó munkatársainak számát tekintve. A cégcsoport dominánsan piacvezető pénzügyi szolgáltató az életbiztosítási piacon, illetve a hitelközvetítés területén is.

A BROKERNET Csoport gerincét az egymással szoros kapcsolatban álló, ugyanakkor önálló gazdasági szervezetként működő egységek alkotják: az értékpapír-alapú befektetési-biztosítási konstrukciókat közvetítő BROKERNET, a biztosítások közvetítését ellátó PALLADIUM-Brókerház alkuszcég, a hitelközvetítő BANKBROKER, az ingatlanközvetítési tevékenységet ellátó PLATEA, valamint cégcsoport befektetési alapkezelő részvénytársasága, a QUANTIS Investment Management Zrt.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?