17 °C Budapest

Tőkét emelt a BROKERNET Holding Zrt.

Pénzcentrum
2008. november 3. 16:27

A BROKERNET Holding Zrt. igazgatósága ezúton jelenti be, hogy határozata szerint a társaság alaptőkéjét 100 millió forintra emelte, melyet a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság a cégjegyzékbe bejegyzett.

Mint ismeretes a piacvezető független pénzügyi tanácsadó vállalat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyását követően, 2007 szeptemberében kezdte meg azt az átalakulási folyamatot, melynek eredményeképpen 2008 januárjától BROKERNET Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt.-ként folytatta működését.

A BROKERNET Csoport Magyarország legnagyobb független pénzügyi tanácsadó vállalata, mind a forgalmát, mind a szaktanácsadó munkatársainak számát tekintve. A cégcsoport dominánsan piacvezető pénzügyi szolgáltató az életbiztosítási piacon, illetve a hitelközvetítés területén is.

A BROKERNET Csoport gerincét az egymással szoros kapcsolatban álló, ugyanakkor önálló gazdasági szervezetként működő egységek alkotják: az értékpapír-alapú befektetési-biztosítási konstrukciókat közvetítő BROKERNET, a biztosítások közvetítését ellátó PALLADIUM-Brókerház alkuszcég, a hitelközvetítő BANKBROKER, az ingatlanközvetítési tevékenységet ellátó PLATEA, valamint cégcsoport befektetési alapkezelő részvénytársasága, a QUANTIS Investment Management Zrt.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem