3 °C Budapest

Piacozás a CBA áruházak előtt

Pénzcentrum
2008. augusztus 15. 08:15

Megállapodást kötött a CBA kereskedelmi Kft. a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségével, melynek értelmében a magyar termelők a CBA üzletek előtt közvetlenül a fogyasztóknak értékesíthetik áruikat - írja a Magyar Hírlap.

A CBA hálózat üzleteibe 500 magyar termelő szállít be árukat. Az elmúlt hetekben, hónapokban a felvásárlók, feldolgozók, multinacionális kereskedelmi láncok csak az önköltség alatt vették meg az árut, a közvetlen értékesítés lehetősége így jó hír a termelőknek.

A CBA mintegy 250 olyan bolttal rendelkezik, melyek külterületén lehetőségük van a termelőknek, hogy feleslegüket értékesítsék.

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57