-2 °C Budapest

Egymillió dolláros nyaralás az Emirátusokba!

Pénzcentrum
2008. augusztus 13. 10:00

Egy hetes luxusnyaralást kínál az Emirates Palace Hotel Million Dollar Package programja két fő részére. A forintban közel 160 millióba kerülő vakációra befizető utasokat a világ bármely pontjáról első osztályon repítik az utasokat az Emirátusokba - írja a Napi Gazdaság.

A vakációzók a borsos árért cserébe a repülőtéren egy Maybach várja sofőrrel együtt és egy hétre megkapják a 680 négyzetméteres királyi lakosztályt. A szállodában all inclusive ellátást biztosítanak és az autó is folyamatosan a vendégek rendelkezésére áll.

A változatos programok közé tartozik egy Iráni repülőút, ahol személyre szabott perzsaszőnyeget készítenek. Másnap ellátogathatunk a Holt-tenger vidékére, valamint megnézhetjük a bahreini gyöngyhalászokat munka közben, akik egy gyöngysorral ajándékoznak meg.

Golfozhatunk Abu-Dhabi legelegánsabb klubjában, horgászhatunk a tengeren és akár saját parfümöt is készíthetünk. Az eddigi érdeklődők számát nem hozták nyilvánosságra, de a becslések szerint évente egy-két tucatnál többen nem nagyon fizetnek be a méregdrága vakációra.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem