Kiemelt projektek: 150 milliárdnyi uniós pénz!

Pénzcentrum
2008. július 15. 10:00

A Közép-Dunántúli Operatív Program eddigi mérlege több mint 300 beérkezett pályázat és 18 támogatást kapott kiemelt projekt. A régió 2007-2013 között mintegy 150 milliárd forintnyi uniós és kormányzati fejlesztési forrást célozhat meg - írja a Világgazdaság.

Az első akcióterv keretében 69 milliárd forintot irányoztak elő a pályázatokra és a kiemelt projektekre. A legnagyobb az érdeklődés az iskolafejlesztések, a turisztikai beruházások és a belterületi utak kiépítése iránt, de a Balatonhoz kapcsolódó és az egyéb turisztikai projektekre is több tucat pályázat érkezett.

A kiemelt projektek közé tartozik a balatonfüredi városrekonstrukció második üteme, valamint az esztergomi bazilika környezetében lévő pincerendszer megóvása és hasznosítása. Jövőre indul a második akcióterv, melynek keretében meghirdetik a mikro-, a kis- és a középvállalkozások visszatérítendő támogatásáról szóló Jeremie programot is.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35