K+F célú hitelek a Garantiqa kezességével

Pénzcentrum
2008. július 11. 11:43

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv kutatás-fejlesztési és innovációs célú pályázatain indulni kívánó vállalkozások önrészt pótló, beruházási hitelei mellé készít garanciaterméket a legnagyobb hazai garanciaszervezet, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. A társaság arra készül, hogy a közel jövőben a korábbinál lényegesen nagyobb igény jelentkezik a kutatás és fejlesztés finanszírozására. Ezért egy gyorsított garanciavállalási eljárást lehetővé tevő terméket ajánl partnereinek. A szolgáltatás mikro-, kis- és középvállalkozások maximum 100 millió forintos, legfeljebb 15 éves futamidejű, K+F célú beruházási, fejlesztési és tartós forgóeszköz finanszírozási hiteleihez vehető igénybe. A garanciavállalás mértéke legfeljebb 80 százalék.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. K+F garanciaszolgáltatásával a magas színtű tudáson alapuló termelést és szolgáltatást kívánja előmozdítani, mindezen keresztül pedig a magyar gazdaság versenyképességének növekedését és fejlődését ezzel a magyar lakosság életszínvonalának és életminőségének javítását célozza meg.
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?