3 °C Budapest

Azt suttogják, hogy Gyurcsány és Dávid...

Pénzcentrum
2006. május 22. 06:50

Dávid Ibolya elmondása szerint, a jövő hét csütörtökön az MDF politikusaival egyeztet Gyurcsány Ferenc ügyvezető kormányfő. A találkozóra az MDF székházában kerül sor.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Dávid Ibolya elmondása szerint a jövő hét csütörtökön az MDF politikusaival egyeztet Gyurcsány Ferenc ügyvezető kormányfő. A találkozóra az MDF székházában kerül sor.

Dávid Ibolya, az MDF elnöke, elmondta: Gyurcsány Ferenc kedden írt levelet az ellenzéki pártok vezetőinek arról, hogy a jövő héten hivatalukban találkozna az ellenzéki párt elnökeivel a kétharmados törvényeket érintő egyeztetés céljából.

A kezdeményezésre adott válaszában az elnök asszony hozzátette: a megbeszélést jövő csütörtökön délelőtt, az MDF székházában tartják. Az MDF részéről Dávid Ibolya, valamint néhány elnökségi és frakció-tag lesz jelen. Az MDF elnöke azt javasolta a miniszterelnöknek, hogy a legnagyobb nyilvánosságot tájékoztassa arról, milyen helyzetben van az ország, mit tesz, és mihez kér segítséget.

Orbán Viktor a Fidesz és Semjén Zsolt a KDNP vezetője a két párt elnökségi ülése után ad választ Gyurcsány Ferenc levelére.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?