3 °C Budapest

VB-láz a Tescoban!

Pénzcentrum
2006. május 10. 08:31

A közelgő foci VB jó alkalom az otthoni műszaki cikkek fejlesztésére, hogy a rajongók a lehető legjobb minőségben élvezhessék a meccseket. A Tesco áruházak széles választékban kínálnak TV és videó készülékeket, asztali DVD lejátszókat és írókat illetve hordozható DVD lejátszókat. A kínálat karácsonyt idéző, az áruházlánc várakozásai szerint a forgalom is az ünnepi időszakhoz hasonló lesz. A korábbi tapasztalatok alapján a VB láz okozta vásárlási láz egy normál hónaphoz mérve két- háromszoros forgalomnövekedést eredményez.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A Tesco május végéig érvényes 8 oldalas katalógusban foglalta össze a foci VB-re szóló ajánlatait. Az akciós ajánlatokban kiemelt szerepet kapnak az LCD TV-k és merev lemezes DVD írók, hiszen sokan, ha új készüléket vásárolnak, a fejlettebb technológiát választják. Ráadásul most igazán kedvezően, a karácsonyi áraknál olcsóbban kaphatók DVD írók.

A vásárlási kedvet nyereményjátékokkal is ösztönzi az áruházlánc. Az egyik nyereményjátékban a legszerencsésebb vásárló élőben is élvezheti a meccseket, hiszen az ajándék németországi hétvégéhez belépőjegyek is járnak. Egy másik játékban pedig LCD TV a főnyeremény. A Tesco Pénzügyi Partner is kedvező ajánlattal készült: a VB katalógusban szereplő termékekre 4 hónapos futamidővel 0%-os THM-mel kínál hitelfelvételi lehetőséget.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?