17 °C Budapest

VB-láz a Tescoban!

Pénzcentrum
2006. május 10. 08:31

A közelgő foci VB jó alkalom az otthoni műszaki cikkek fejlesztésére, hogy a rajongók a lehető legjobb minőségben élvezhessék a meccseket. A Tesco áruházak széles választékban kínálnak TV és videó készülékeket, asztali DVD lejátszókat és írókat illetve hordozható DVD lejátszókat. A kínálat karácsonyt idéző, az áruházlánc várakozásai szerint a forgalom is az ünnepi időszakhoz hasonló lesz. A korábbi tapasztalatok alapján a VB láz okozta vásárlási láz egy normál hónaphoz mérve két- háromszoros forgalomnövekedést eredményez.



A Tesco május végéig érvényes 8 oldalas katalógusban foglalta össze a foci VB-re szóló ajánlatait. Az akciós ajánlatokban kiemelt szerepet kapnak az LCD TV-k és merev lemezes DVD írók, hiszen sokan, ha új készüléket vásárolnak, a fejlettebb technológiát választják. Ráadásul most igazán kedvezően, a karácsonyi áraknál olcsóbban kaphatók DVD írók.

A vásárlási kedvet nyereményjátékokkal is ösztönzi az áruházlánc. Az egyik nyereményjátékban a legszerencsésebb vásárló élőben is élvezheti a meccseket, hiszen az ajándék németországi hétvégéhez belépőjegyek is járnak. Egy másik játékban pedig LCD TV a főnyeremény. A Tesco Pénzügyi Partner is kedvező ajánlattal készült: a VB katalógusban szereplő termékekre 4 hónapos futamidővel 0%-os THM-mel kínál hitelfelvételi lehetőséget.
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem