TE is ott lehetsz a foci vb-n! - Van jegy és szállás is: mennyiért?

Pénzcentrum
2006. január 10. 05:55

Minden sport és focirajongó álma, hogy életében legalább egyszer eljusson a labdarúgó világbajnokságra, melyre látszólag nincs is jobb alkalmunk, mint a közeli Németországban rendezett torna. A jegyek beszerzése magánemberként ugyan nem egyszerű, sőt szinte lehetetlen, ennek ellenére aki igazán akar, az ott lehet az eseményen. Ennek persze ára van...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

 

 

A hazai utazási irodák közül a Pegazus kiemelten foglalkozik a sportutaztatással, bekértük hát ajánlataikat két mérkőzésre. Elsőként az északi foci szerelmeseinek igazi csemegét nyújtó angol-svéd csoportmeccsre kértünk adatokat, a következő ajánlatokat kaptuk:

 

 

A szállások az iroda információi szerint minden esetben stadion vagy városközeliek, az elhelyezés kétágyas, reggelis ellátással, az utazást azonban egyénileg kell megoldani. (A szállás természetesen egy éjszakára szól.)

 

 

Magától értetődő, hogy a döntő iránt is érdeklődtünk, az árak persze borsosak, a Pegazus jelenleg elérhető ajánlatait a következő táblázat tartalmazza:

 

 

Az első látásra kevesek számára elérhető árak ellenére a Pegazus elmondása szerint már most óriási az érdeklődés és az esemény közeledtével ez csak fokozódhat. A legkeresettebbek itthon a brazil, svéd, argentin, angol és holland csoportmeccsek, a negyeddöntők és a döntő.

 

 

A kalandvágyók természetesen próbálkozhatnak a fifaworldcup.com címen is, ott január 15-én zárul le a jegyrendelés és amennyiben túlrendelés következik be (ami biztos), akkor sorsolással döntik el, kik a szerencsések. A honlapon emellett szállások között is lehet böngészni, tapasztalataink szerint azonban a legtöbb helyen minimum 3 éjszakára lehet foglalni, ennyi összefüggő szabad hely azonban nincsen...

Kapcsolódó cikkek:Hogyan szerezzünk jegyet a Labdarúgó Vb-re?
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?