Gyurcsányon köszörülik nyelvüket a Barátok

Pénzcentrum
2006. május 4. 09:00

A miniszterelnök Jégtündértől kapott képeslapot, nem játszik szerepet és tudatosan gyakorolta az "sz", a "z" és a "c" hangok kiejtését mert "kásás" volt a beszéde. Gyurcsány Ferenc naplójából szemezgetünk.

A képeslapon a hosszú jókívánságlista és tanácsok szerepeltek. A miniszterelnök bizonygatja blogjában, hogy nem játszik semmiféle szerepet és pont ez az, ami az ellenzék szemét szúrja. Majd rátért, hogy egyvalami azért mégiscsak van amit tanult, az pedig néhány hang kiejtése mert "barátok sokasága köszörülte a nyelvét rajtam, míg egyszer csak meguntam, és pár hónapnyi tréninggel fejlesztettem ezeket a hangzókat, így ma már nem olyan egyértelmű hogy kiejtésük nem tiszta."

Majd a bejegyzés utolsó bekezdésében rátért arra a miniszterelnök, hogy "a következő hónapok első sorban a kormányzásról szólnak, és ez így van rendjén. Aztán következik az ősz, elkezdődik a kongresszusi felkészülés, és akkor, azokban a hónapokban intenzívebben kell majd foglalkoznunk a szocialista párttal. Jó irányba indultunk el, de még sok teendőnk van. Nyár végén, ősz elején, erről kell majd sokat beszélnünk. Gondolom sokaknak lesz majd javaslata. Kinyitni a pártot, széles együttműködő, színes és eleven baloldali mozgalmat létrehozni, segíteni annak létrejöttét. Óvni és segíteni a párt belső, demokratikus világának megerősödését, ugyanakkor lehetővé tenni, hogy hatékonyan tudjon a párt működni, dönteni és a döntéseit végrehajtani."

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?