Gyurcsányon köszörülik nyelvüket a Barátok

Pénzcentrum
2006. május 4. 09:00

A miniszterelnök Jégtündértől kapott képeslapot, nem játszik szerepet és tudatosan gyakorolta az "sz", a "z" és a "c" hangok kiejtését mert "kásás" volt a beszéde. Gyurcsány Ferenc naplójából szemezgetünk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A képeslapon a hosszú jókívánságlista és tanácsok szerepeltek. A miniszterelnök bizonygatja blogjában, hogy nem játszik semmiféle szerepet és pont ez az, ami az ellenzék szemét szúrja. Majd rátért, hogy egyvalami azért mégiscsak van amit tanult, az pedig néhány hang kiejtése mert "barátok sokasága köszörülte a nyelvét rajtam, míg egyszer csak meguntam, és pár hónapnyi tréninggel fejlesztettem ezeket a hangzókat, így ma már nem olyan egyértelmű hogy kiejtésük nem tiszta."

Majd a bejegyzés utolsó bekezdésében rátért arra a miniszterelnök, hogy "a következő hónapok első sorban a kormányzásról szólnak, és ez így van rendjén. Aztán következik az ősz, elkezdődik a kongresszusi felkészülés, és akkor, azokban a hónapokban intenzívebben kell majd foglalkoznunk a szocialista párttal. Jó irányba indultunk el, de még sok teendőnk van. Nyár végén, ősz elején, erről kell majd sokat beszélnünk. Gondolom sokaknak lesz majd javaslata. Kinyitni a pártot, széles együttműködő, színes és eleven baloldali mozgalmat létrehozni, segíteni annak létrejöttét. Óvni és segíteni a párt belső, demokratikus világának megerősödését, ugyanakkor lehetővé tenni, hogy hatékonyan tudjon a párt működni, dönteni és a döntéseit végrehajtani."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?