Gyurcsány megfojtja Kovács Pistikét?

Pénzcentrum
2006. április 24. 08:53

Giró-Szász András a Századvég Alapítvány vezetője, politikai elemző szerint, a Gyurcsány-kormány továbbra is olyan politikát fog folytatni, amely elszívja a levegőt az SZDSZ elől, és ennek eredménye az lehet, hogy 2010-ben az SZDSZ nem kerül parlamentbe - írja az InfoRadio.hu


Nem a legkövetkezetesebb, vagy a legjobb teljesítményt nyújtó kormányt választották újra, hanem a legjobb marketinget folytatót - vélte Giró-Szász András.

A Gyurcsány-kormány eddigi tevékenysége alapján továbbra is olyan politikát folytat majd, amely elszívja a levegőt az SZDSZ elől. Négy év koalíció a Gyurcsány Ferenc vezette kormányban akár a szabaddemokraták politikai halálát is jelentheti - vélte Giró-Szász András.

A politikai elemző elképzelhetőnek nevezte, hogy önálló KDNP-frakció alakul, ennek következtében három ellenzéki frakció lenne a parlamentben, ami a hozzászólási lehetőségek és a bizottsági helyek miatt lehet fontos az ellenzéknek.

Az, hogy mi történik a jobboldalon, elsősorban a legnagyobb ellenzéki frakciót adó Fidesz vezetőin, illetve szavazóin múlik, sokkal kevésbé az MDF-en, aki inkább csak alkalmazkodhat majd a kialakuló helyzethez - mondta a Századvég Alapítvány vezetője.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,01% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,15%; a K&H Banknál 9,23%,  az Erste Banknál pedig 9,63%; míg a MagNet Banknál 9,71%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit  is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Fideszen belül nem csak személyi, hanem stratégiai váltásra lehet gondolni. Nagyon nehéz választásokat nyerni olyan kisebb szövetséges nélkül, ahová az adott politikai oldalhoz tartozó, de a nagyobbik pártra valamilyen oknál fogva nem szavazó választók csatlakozhatnak - mondta Giró-Szász András.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 2. péntek
Kármen, Anita
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?