26 °C Budapest

Gyurcsány megfojtja Kovács Pistikét?

Pénzcentrum
2006. április 24. 08:53

Giró-Szász András a Századvég Alapítvány vezetője, politikai elemző szerint, a Gyurcsány-kormány továbbra is olyan politikát fog folytatni, amely elszívja a levegőt az SZDSZ elől, és ennek eredménye az lehet, hogy 2010-ben az SZDSZ nem kerül parlamentbe - írja az InfoRadio.hu


Nem a legkövetkezetesebb, vagy a legjobb teljesítményt nyújtó kormányt választották újra, hanem a legjobb marketinget folytatót - vélte Giró-Szász András.

A Gyurcsány-kormány eddigi tevékenysége alapján továbbra is olyan politikát folytat majd, amely elszívja a levegőt az SZDSZ elől. Négy év koalíció a Gyurcsány Ferenc vezette kormányban akár a szabaddemokraták politikai halálát is jelentheti - vélte Giró-Szász András.

A politikai elemző elképzelhetőnek nevezte, hogy önálló KDNP-frakció alakul, ennek következtében három ellenzéki frakció lenne a parlamentben, ami a hozzászólási lehetőségek és a bizottsági helyek miatt lehet fontos az ellenzéknek.

Az, hogy mi történik a jobboldalon, elsősorban a legnagyobb ellenzéki frakciót adó Fidesz vezetőin, illetve szavazóin múlik, sokkal kevésbé az MDF-en, aki inkább csak alkalmazkodhat majd a kialakuló helyzethez - mondta a Századvég Alapítvány vezetője.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Fideszen belül nem csak személyi, hanem stratégiai váltásra lehet gondolni. Nagyon nehéz választásokat nyerni olyan kisebb szövetséges nélkül, ahová az adott politikai oldalhoz tartozó, de a nagyobbik pártra valamilyen oknál fogva nem szavazó választók csatlakozhatnak - mondta Giró-Szász András.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem