23 °C Budapest

Gyurcsány: győztünk! - 10 millió nevében 15 millió érdekében

Pénzcentrum
2006. április 23. 21:27

Győztünk - kezdte beszédét Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök jelöltje. Gyurcsány szerint a győztes felelőssége, hogy ezzel a győzelemmel egész Magyarország nyerjen. A miniszterelnök jelölt egész Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, véleménye szerint a pártpolitikai hovatartozás nem szabad, hogy ellentétek forrása legyen. Gyurcsány szerint 10 millió magyar nevében, 15 millió magyar

Győztünk - kezdte beszédét Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök jelöltje. Gyurcsány szerint a győztes felelőssége, hogy ezzel a győzelemmel egész Magyarország nyerjen. A miniszterelnök jelölt egész Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, véleménye szerint a pártpolitikai hovatartozás nem szabad, hogy ellentétek forrása legyen.

Gyurcsány szerint 10 millió magyar nevében, 15 millió magyar érdekében kell kormányozni. Az MSZP nem elsősorban hatalmat nyert, hanem inkább felelősséget - mondta a jelenlegi és leendő miniszterelnök.

Gyurcsány köszönetet mondott minden választónak, az MSZP és SZDSZ vezetőinek, aktivistáinak. A miniszterelnök-jelölt szerint jobb, élhetőbb Magyarországra van szükség.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44