Gyurcsány: győztünk! - 10 millió nevében 15 millió érdekében

Pénzcentrum
2006. április 23. 21:27

Győztünk - kezdte beszédét Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök jelöltje. Gyurcsány szerint a győztes felelőssége, hogy ezzel a győzelemmel egész Magyarország nyerjen. A miniszterelnök jelölt egész Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, véleménye szerint a pártpolitikai hovatartozás nem szabad, hogy ellentétek forrása legyen. Gyurcsány szerint 10 millió magyar nevében, 15 millió magyar

Győztünk - kezdte beszédét Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök jelöltje. Gyurcsány szerint a győztes felelőssége, hogy ezzel a győzelemmel egész Magyarország nyerjen. A miniszterelnök jelölt egész Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, véleménye szerint a pártpolitikai hovatartozás nem szabad, hogy ellentétek forrása legyen.

Gyurcsány szerint 10 millió magyar nevében, 15 millió magyar érdekében kell kormányozni. Az MSZP nem elsősorban hatalmat nyert, hanem inkább felelősséget - mondta a jelenlegi és leendő miniszterelnök.

Gyurcsány köszönetet mondott minden választónak, az MSZP és SZDSZ vezetőinek, aktivistáinak. A miniszterelnök-jelölt szerint jobb, élhetőbb Magyarországra van szükség.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22