0 °C Budapest
Casual businessman working late on a laptop computer in a modern office space

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

2023. január 5. 16:33

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén. Mindkét kampánygazda nem mindennapi termékkel jelentkezett a magyar Kickstarter platformjára, és úgy néz ki ez a vásárlóknak is bejött: az egyik befutó egy rendkívüli politikai társasjáték, a másik a már talán kicsit szélesebb körben ismert Poket könyvek következő kötete.

A TRUMPIFY ME kártyajáték alapötlete 2020-ban született meg az ötletgazdák fejében az amerikai elnökválasztás körüli baráti beszélgetéseik alatt. Akkor merült fel az, hogy a demokratikus választási folyamatokhoz, a politikai és gazdasági történésekhez, valamint a média működéséhez kapcsolódó fogalmak, köznapi viccelődések megjelenhetnének egy kártyajátékban. Ezt a felmerülő ötletet gondolták tovább, majd született meg a nem szokványos szabályrendszerrel rendelkező, politikai témákat feszegető játék.

Amellett, hogy egy rendkívül izgalmas, provokatív, szarkasztikus és kiszámíthatatlan (csak úgy, mint a politikai élet) játék született, picit feszegeti is a mindennapi politikai, média és gazdasági élet kényes kérdéseit. Ugyanakkor nem közvetít semmiféle politikai állásfoglalást és nem asztala senki befolyásolása sem. A játékban azonban bőven felbukkannak már közismert fogalmak, mint például a Fake News vagy a CIA, így rögtön az ismerősség érzését keltve a játékosokban.

A másik, nem kevésbé érdekes szórakozást nyújtó befutó a Poket zsebkönyvek következő kötete, amely ezúttal József Attila tudatalattijába enged betekintést az olvasóknak, mindezt a költő kézírásával, fakszimile kiadásban.

Az olvasmány műfaját bár nem könnyű meghatározni, egyesek szerint olyan, mint egy napló, mások szerint szabadvers. Témája minden, ami a költőt a megírás pillanatában foglalkoztatta: gondolatok lazán összefűzött folyama, kényszerképzetek, erotikus fantáziák, kirohanások, emléktöredékek. A mű legfontosabb előadójának, Jordán Tamásnak nagykövetségével kerülhet hamarosan a POKET automatákba országszerte, hála a lelkes támogatóknak. A kampánygazdák ezúton is köszönnek minden támogatást, és hogy ötletüket megvalósíthatták vásárlóik segítségével a Brancson keresztül!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

( x )

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18