7 °C Budapest

Mutatjuk, hova költözik Nánásiék kisboltja: ennyibe kerülhet az új Nekem a Balaton

2021. március 7. 15:45

Alig tíz perc gyalogsétára költözteti kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán. A viszontagságokkal teli története újabb fejezete jöhet tehát el, ám a páros és a lakók szerint is talán az utolsó, ugyanis a kiszemelt területen jó a parkolási lehetőség, és nem egy csendes kisutcáról van szó. Érdekesség, hogy pont ezen a területen találtunk most egy kiülős kávézót, amit eladásra hirdetnek a tulajok, annak a vételára majd nettó 40 millió forint.

Mint ahogy arról a Pénzcentrumon is beszámoltunk, a sorozatos helyi elégedetlenség miatt költözni kényszerül Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Balatonakarattyán. A kiszemelt hely pedig a település körforgalmi része, ami körülbelül 10 perc gyalogsétára van a mostani helytől, úgy 850 - 1 000 méterre.

Érdekesség, hogy az Akarattyaninfo Facebook csoportban alig pár napja tettek közzé egy bejegyzést, aminek tanúsága szerint Balatonakarattyán eladóvá vált egy üzlet a nagy parkolóban, a körforgalomnál. Az üzlet 180 m2 terasszal, 40 m2 konyha és kiszolgálótérrel rendelkezik. A mosdóknak 20 m2 jut, de van 40 m2 légkondis pinceraktár is, sőt 65m m2 tetőtér is jut a személyzet számára, ami 3 helyiségből áll, és 5 főt tud elszállásolni.

Maga az ingatlan önkormányzati területen van, a felépítményt teljes felszereléssel nettó 39 millió forintért árulják. Nem ez a bolt lesz ugyanakkor Ördög Nóra és Nánási Pál Nekem a Balaton elnevezésű boltjának új székhelye, hiszen a páros nemrég a Streetkitchennek elmondta, egy új épületet húznak fel egy eddig teljesen üres, füves telken. Az eladó kávézónak az ára ennek ellenére jól mutatja a településen jelenleg tapasztalható árakat.

A helyiek szerint egyébként a körforgalmi rész a településen kifejezetten "rozsdaövezetnek" számít, úgyhogy akár jót is tehetne a környéknek egy kis fellendülés. Ördög Nóra és Nánási Pál tervezi szerint egyébként az építkezés már ezen a héten megkezdődött, és ha az országos koronavírus-korlátozásokat is feloldják addig, akkor májusban a tervek szerint meg is nyit az új bolt.

(Címlapkép - Google Maps)
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem