Mutatjuk, hova költözik Nánásiék kisboltja: ennyibe kerülhet az új Nekem a Balaton

Mutatjuk, hova költözik Nánásiék kisboltja: ennyibe kerülhet az új Nekem a Balaton

2021. március 7. 15:45

Alig tíz perc gyalogsétára költözteti kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán. A viszontagságokkal teli története újabb fejezete jöhet tehát el, ám a páros és a lakók szerint is talán az utolsó, ugyanis a kiszemelt területen jó a parkolási lehetőség, és nem egy csendes kisutcáról van szó. Érdekesség, hogy pont ezen a területen találtunk most egy kiülős kávézót, amit eladásra hirdetnek a tulajok, annak a vételára majd nettó 40 millió forint.

Mint ahogy arról a Pénzcentrumon is beszámoltunk, a sorozatos helyi elégedetlenség miatt költözni kényszerül Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Balatonakarattyán. A kiszemelt hely pedig a település körforgalmi része, ami körülbelül 10 perc gyalogsétára van a mostani helytől, úgy 850 - 1 000 méterre.

Érdekesség, hogy az Akarattyaninfo Facebook csoportban alig pár napja tettek közzé egy bejegyzést, aminek tanúsága szerint Balatonakarattyán eladóvá vált egy üzlet a nagy parkolóban, a körforgalomnál. Az üzlet 180 m2 terasszal, 40 m2 konyha és kiszolgálótérrel rendelkezik. A mosdóknak 20 m2 jut, de van 40 m2 légkondis pinceraktár is, sőt 65m m2 tetőtér is jut a személyzet számára, ami 3 helyiségből áll, és 5 főt tud elszállásolni.

Maga az ingatlan önkormányzati területen van, a felépítményt teljes felszereléssel nettó 39 millió forintért árulják. Nem ez a bolt lesz ugyanakkor Ördög Nóra és Nánási Pál Nekem a Balaton elnevezésű boltjának új székhelye, hiszen a páros nemrég a Streetkitchennek elmondta, egy új épületet húznak fel egy eddig teljesen üres, füves telken. Az eladó kávézónak az ára ennek ellenére jól mutatja a településen jelenleg tapasztalható árakat.

A helyiek szerint egyébként a körforgalmi rész a településen kifejezetten "rozsdaövezetnek" számít, úgyhogy akár jót is tehetne a környéknek egy kis fellendülés. Ördög Nóra és Nánási Pál tervezi szerint egyébként az építkezés már ezen a héten megkezdődött, és ha az országos koronavírus-korlátozásokat is feloldják addig, akkor májusban a tervek szerint meg is nyit az új bolt.

(Címlapkép - Google Maps)
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 17. szombat
Rudolf
15. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Április 17.
Cirkuszok világnapja
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 17. 19:27