26 °C Budapest

Közös akciót indított a Tesco és a Tefal

2009. április 30. 18:02

Szerdán indult a Tesco-Global Áruházak Zrt. legújabb hűségakciója, amely az iskolaszezon végéhez közeledve a szülők fáradozásait kívánja piros pontokkal jutalmazni. Az akció keretében négy hónapon keresztül minden ezer forint feletti vásárlás egy-egy piros pontot ér, az összegyűjtött pontok pedig értékes Tefal Privilege Pro termékekre válthatók kedvezményes áron.

Április 29-én indult és augusztus 19-én zárul a Legyen Ön is a konyha művésze elnevezésű nyári pontgyűjtő hűségakció az ország valamennyi Tesco hipermarketében. Minden ezer forint feletti vásárlás egy, minden ötezer forint feletti 5 db, minden tízezer forint feletti vásárlás 10 db piros pontot ér. 40 pont felett pedig ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az akcióban résztvevő Tefal Privilege Pro termékek.

"A Tesco ezúttal nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is piros pontokat oszt. Hűséges vásárlóinkat szeretnénk megjutalmazni a nyári, pirospont-gyűjtő akciónk keretében, továbbá vásárlásaikat értékes kedvezményekkel meghálálni" - mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A beváltási határidő 2009. augusztus 27-e. A hűségakció részleteiről, az akcióban résztvevő áruházak listájáról, valamint a pontokért beváltható kedvezményes termékek listájáról a www.piros.tesco.hu weboldalon található bővebb információ.

Korábban: Láncreakció a Tescóban: indul a visszaszámlálás!

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem