Közös akciót indított a Tesco és a Tefal

2009. április 30. 18:02

Szerdán indult a Tesco-Global Áruházak Zrt. legújabb hűségakciója, amely az iskolaszezon végéhez közeledve a szülők fáradozásait kívánja piros pontokkal jutalmazni. Az akció keretében négy hónapon keresztül minden ezer forint feletti vásárlás egy-egy piros pontot ér, az összegyűjtött pontok pedig értékes Tefal Privilege Pro termékekre válthatók kedvezményes áron.

Április 29-én indult és augusztus 19-én zárul a Legyen Ön is a konyha művésze elnevezésű nyári pontgyűjtő hűségakció az ország valamennyi Tesco hipermarketében. Minden ezer forint feletti vásárlás egy, minden ötezer forint feletti 5 db, minden tízezer forint feletti vásárlás 10 db piros pontot ér. 40 pont felett pedig ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az akcióban résztvevő Tefal Privilege Pro termékek.

"A Tesco ezúttal nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is piros pontokat oszt. Hűséges vásárlóinkat szeretnénk megjutalmazni a nyári, pirospont-gyűjtő akciónk keretében, továbbá vásárlásaikat értékes kedvezményekkel meghálálni" - mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A beváltási határidő 2009. augusztus 27-e. A hűségakció részleteiről, az akcióban résztvevő áruházak listájáról, valamint a pontokért beváltható kedvezményes termékek listájáról a www.piros.tesco.hu weboldalon található bővebb információ.

Korábban: Láncreakció a Tescóban: indul a visszaszámlálás!

NEKED AJÁNLJUK
Leépítés jöhet a Tescónál

Újabb leépítés jöhet a Tescókban a Magyar Idők keddi száma szerint. A lap a brit anyavállalat belső köreiből megtudta: nem csupán a szigetországban vált kívánatossá...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?