Közös akciót indított a Tesco és a Tefal

2009. április 30. 18:02

Szerdán indult a Tesco-Global Áruházak Zrt. legújabb hűségakciója, amely az iskolaszezon végéhez közeledve a szülők fáradozásait kívánja piros pontokkal jutalmazni. Az akció keretében négy hónapon keresztül minden ezer forint feletti vásárlás egy-egy piros pontot ér, az összegyűjtött pontok pedig értékes Tefal Privilege Pro termékekre válthatók kedvezményes áron.

Április 29-én indult és augusztus 19-én zárul a Legyen Ön is a konyha művésze elnevezésű nyári pontgyűjtő hűségakció az ország valamennyi Tesco hipermarketében. Minden ezer forint feletti vásárlás egy, minden ötezer forint feletti 5 db, minden tízezer forint feletti vásárlás 10 db piros pontot ér. 40 pont felett pedig ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az akcióban résztvevő Tefal Privilege Pro termékek.

"A Tesco ezúttal nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is piros pontokat oszt. Hűséges vásárlóinkat szeretnénk megjutalmazni a nyári, pirospont-gyűjtő akciónk keretében, továbbá vásárlásaikat értékes kedvezményekkel meghálálni" - mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A beváltási határidő 2009. augusztus 27-e. A hűségakció részleteiről, az akcióban résztvevő áruházak listájáról, valamint a pontokért beváltható kedvezményes termékek listájáról a www.piros.tesco.hu weboldalon található bővebb információ.

Korábban: Láncreakció a Tescóban: indul a visszaszámlálás!

NEKED AJÁNLJUK
Leépítés jöhet a Tescónál

Újabb leépítés jöhet a Tescókban a Magyar Idők keddi száma szerint. A lap a brit anyavállalat belső köreiből megtudta: nem csupán a szigetországban vált kívánatossá...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?