2 °C Budapest

Mi volt a Tesco szendvicsben? - gyomorforgató képpel

2009. április 27. 05:38

A 32 éves Wayne Scott azonnal kikapta 4 éves fia kezéből a Tescóban vásárolt előre csomagolt szendvicset, amikor megpillantotta tonhalból kikandikáló kukacot. Ettől jobban csak akkor kerekedett ki a szeme, amikor kézhez vette a hipermarket válaszlevelét, amelyben azt írták, hogy a féreg az emberi szervezetre ártalmatlan.

"Csak a kisfiam azon szokásának köszönhető, hogy felfedeztük az élősködőt, hogy mindig kettényitja a szendvicset és megnézi, hogy mi van benne, mielőtt beleharap. Ezúttal is így történt, de amint megláttam a hernyót, kikaptam a kezéből a szendvicset.

Azt hiszem a legújabb ízesítésű szendvicset sikerült megvásárolnunk, a tonhalas hernyószendvicset. A csomagoláson található figyelmeztető szöveget kiegészíthetik, hogy a tonhalszendvics szálkákat és kukacokat tartalmazhat." - méltatlankodott a 32 éves pénzügyi ellenőrként dolgozó apuka.

A férfi visszament az üzletbe, de ott senki nem vette komolyan a panaszát. A szendvicset elvették tőle, de ő visszakövetelte azt és elvitte a városi egészségügyi laboratóriumba. A vizsgálat megerősítette, hogy a szendvicsben egy féreg élősködött, a jelentést továbbították a Tesco képviselőinek.

A hipermarket válaszlevelében bocsánatot kért az esetért, valamint küldött egy 5 font (1500 forint) értékű vásárlási utalványt. A levélben kitértek arra, hogy az ilyen apró élősködőket nagyon nehéz felfedezni az elkészítés és a csomagolás során. Válaszukban kitértek arra is, hogy a szóban forgó féreg az emberi egészségre ártalmatlan. Mindenesetre kivizsgálják az esetet, hogy meg egyszer ne történhessen meg hasonló eset.

"Nem hittem a szememnek, amikor a Tesco reklamációmra írt válaszlevelét olvastam. Véleményem szerint nem a vásárlónak kellene vizsgálatot végezni, amikor valami problémát tapasztalnak, a bejelentéseket komolyabban kellene kezelni." - mondta a csalódott vásárló (a képek forrása: Mirror).

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 8. 11:03