Mi volt a Tesco szendvicsben? - gyomorforgató képpel

2009. április 27. 05:38

A 32 éves Wayne Scott azonnal kikapta 4 éves fia kezéből a Tescóban vásárolt előre csomagolt szendvicset, amikor megpillantotta tonhalból kikandikáló kukacot. Ettől jobban csak akkor kerekedett ki a szeme, amikor kézhez vette a hipermarket válaszlevelét, amelyben azt írták, hogy a féreg az emberi szervezetre ártalmatlan.

"Csak a kisfiam azon szokásának köszönhető, hogy felfedeztük az élősködőt, hogy mindig kettényitja a szendvicset és megnézi, hogy mi van benne, mielőtt beleharap. Ezúttal is így történt, de amint megláttam a hernyót, kikaptam a kezéből a szendvicset.

Azt hiszem a legújabb ízesítésű szendvicset sikerült megvásárolnunk, a tonhalas hernyószendvicset. A csomagoláson található figyelmeztető szöveget kiegészíthetik, hogy a tonhalszendvics szálkákat és kukacokat tartalmazhat." - méltatlankodott a 32 éves pénzügyi ellenőrként dolgozó apuka.

A férfi visszament az üzletbe, de ott senki nem vette komolyan a panaszát. A szendvicset elvették tőle, de ő visszakövetelte azt és elvitte a városi egészségügyi laboratóriumba. A vizsgálat megerősítette, hogy a szendvicsben egy féreg élősködött, a jelentést továbbították a Tesco képviselőinek.

A hipermarket válaszlevelében bocsánatot kért az esetért, valamint küldött egy 5 font (1500 forint) értékű vásárlási utalványt. A levélben kitértek arra, hogy az ilyen apró élősködőket nagyon nehéz felfedezni az elkészítés és a csomagolás során. Válaszukban kitértek arra is, hogy a szóban forgó féreg az emberi egészségre ártalmatlan. Mindenesetre kivizsgálják az esetet, hogy meg egyszer ne történhessen meg hasonló eset.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"Nem hittem a szememnek, amikor a Tesco reklamációmra írt válaszlevelét olvastam. Véleményem szerint nem a vásárlónak kellene vizsgálatot végezni, amikor valami problémát tapasztalnak, a bejelentéseket komolyabban kellene kezelni." - mondta a csalódott vásárló (a képek forrása: Mirror).

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm