2021. február 28. vasárnap Elemér

Péterfy Bori videón mutatja be, hogyan kell biztonságosan közlekedni a BKV-n


A Budapesti Közlekedési Központ kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden rendelkezésre álló kommunikációs felületén bemutassa a közösségi közlekedés biztonságos használatához kapcsolódó ajánlásait, és a járványhelyzet miatt bevezetett kötelező előírásokat is - írja közleményében a BKK. A társaság közösségi felületein megjelent friss videóban most Péterfy Bori énekesnő, színésznő nyújt segítséget abban, milyen szabályokat kell, illetve érdemes betartani, hogy megőrizzük egészségünket. Mutatjuk a vieót.

Péterfy Bori családanyaként is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a közösségi közlekedés használatakor minden szükséges óvintézkedést megtegyen. A járványveszély idején különösen fontos, hogy vigyázzunk magunkra, mert így tudunk vigyázni egymásra is - írja a közlekedési központ.

Bori a videóban beszél azokról az intézkedésekről, amelyeket a BKK és a fővárosi közlekedési szolgáltatók a biztonságos utazás érdekében vezettek be az elmúlt időszakban: a 100 forintos havidíjért igénybe vehető MOL Bubi közbringarendszerről; a biztonságos kerékpáros közlekedést lehetővé tévő új bringautakról a Villányi úton, a Nagykörúton, az Üllői úton, a Tétényi úton és a Bartók Béla úton; az autóbuszok és a trolibuszok felszállási rendjéről és a járművek elejének lekordonozásáról; az orrot és a szájat eltakaró maszk, sál vagy kendő kötelező viseléséről.

További információk, járványügyi intézkedések a közösségi közlekedésben: koronavirus.bkk.hu.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked