2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Itt van Orbán Viktor bejelentése: kell szigorításokra számítani


Pénteken vagy szombaton döntés születhet az esetleges szigorításokról - mondta el Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország műsorában. A miniszterelnök beszélt a koronavírus terjedéséről és arról: újabb korlátozó intézkedések lesznek szükségesek, mert a behurcolás egy nagy kockázat. Bár Magyarország egyelőre biztonságos, a környező országokban már most nő a koronavírusos esetek száma.

A miniszterelnök ma reggel elmondta, hogy Magyarország "rendben van", de a vírus "behurcolásának" nagy a kockázata. Megerősítette, hogy hazánkban is újabb korlátozásokra kell számítani, de azt még nem lehet tudni, pontosan mikor. Horvátországban, Romániában, Szerbiában ismét emelkedik a koronavírus-fertőzések száma, ez pedig aggasztó, főként a nyári utazások miatt.

Az operatív törzs délig kapott határidőt

- mondta Orbán Viktor, eddig tehetnek javaslatokat a behurcolás elleni védekezésről, amelyről már pénteken, vagy szombaton születhet meg a döntés.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.