2021. március 3. szerda Kornélia

Itt van Orbán Viktor bejelentése: kell szigorításokra számítani


Pénteken vagy szombaton döntés születhet az esetleges szigorításokról - mondta el Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország műsorában. A miniszterelnök beszélt a koronavírus terjedéséről és arról: újabb korlátozó intézkedések lesznek szükségesek, mert a behurcolás egy nagy kockázat. Bár Magyarország egyelőre biztonságos, a környező országokban már most nő a koronavírusos esetek száma.

A miniszterelnök ma reggel elmondta, hogy Magyarország "rendben van", de a vírus "behurcolásának" nagy a kockázata. Megerősítette, hogy hazánkban is újabb korlátozásokra kell számítani, de azt még nem lehet tudni, pontosan mikor. Horvátországban, Romániában, Szerbiában ismét emelkedik a koronavírus-fertőzések száma, ez pedig aggasztó, főként a nyári utazások miatt.

Az operatív törzs délig kapott határidőt

- mondta Orbán Viktor, eddig tehetnek javaslatokat a behurcolás elleni védekezésről, amelyről már pénteken, vagy szombaton születhet meg a döntés.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

03.04-03.10
Országos

Interspar

03.04-03.10
Országos

Spar, Interspar

Tavaszi készülődés
03.04-03.20
Országos

Lidl

03.04-03.10
Országos

Spar

03.04-03.10
Országos

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos


HR Revolution 2021

Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?