Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. június 19.)

2020. június 19. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. június 19., péntek.

Névnap

Gyárfás

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 345.96 Ft
USD: 308.49 Ft
CHF: 324.59 Ft
GBP: 383.80 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 37487.46
OTP: 11530 Ft
MOL: 1905 Ft
RICHTER: 7010 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Június 19. péntek: Az északkeleti országrészben és a délnyugati megyékben erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar. Másutt a többórás napsütés mellett gomolyfelhős idő várható, helyenként kialakuló záporokkal. Több helyen megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati, nyugati szél, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is előfordulhatnak erős, esetleg viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 26 fok között alakul. Késő estére 17, 22 fokra hűl le a levegő.

Június 20. szombat: Az ország északkeleti felében, illetve a délnyugati tájakon erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és esőre, záporra, zivatarra is ezeken a tájakon számíthatunk nagyobb eséllyel. Másutt gomolyfelhős, napos idő várható, és inkább csak helyenként alakulhat ki zápor. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21, 27 fok között alakul, de északkeleten pár fokkal hűvösebb lehet az idő.

Június 21. vasárnap: Éjszaka észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és napközben is inkább csak átmeneti szakadozások fordulhatnak elő. Több helyen várható eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél a Dunántúlon többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik, keleten mérsékeltebb lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Vizes, csúszós útszakaszokra többfelé kell számítani. Intenzív záport, zivatart felhőszakadás, jégeső is kísérhet, emiatt hirtelen romolhatnak a látási viszonyok! Csütörtökön a nyugati, északnyugati szél több helyen megerősödik, de zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket, de még többfelé fülledt időre számíthatunk.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm