20 °C Budapest
Soha ennyi fesztiválozó még nem volt, mint idén: messze még a szezon vége

Soha ennyi fesztiválozó még nem volt, mint idén: messze még a szezon vége

2019. július 24. 12:55

Soha korábban ennyien nem vettek még részt az EFOTT-on, mint idén. A rekordot több mint 4 ezer fővel döntötte meg a fesztivál.

Idén 119 387 látogató vett részt az EFOTT-on, ami történelmi rekord: soha korábban ennyien még nem váltottak jegyet - írják közleményükben a szervezők.

Hogy a 2020-as EFOTT-ot hol és mely házigazda egyetem segítségével rendezik meg, az jövő év elején fog eldőlni, mindenesetre, ha folytatódik az évenként négyezres növekedési tendencia, akkor adott fesztiválterület infrastrukturális fejlesztéséhez bizonyosan további erőforrásokra lesz szükség.

A fesztiválszezon még egyáltalán nem ért véget, hamarosan kezdődik a Sziget Fesztivál, a nyár végén pedig a Strand és B my Lake kerül megrendezésre. Ezek a fesztiválok együtt több százezres tömeget mozgatnak meg évről évre, nem lenne meglepő, ha a soron következő rendezvényeken is megdőlne a rekord.

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?