23 °C Budapest
5 kilométeres a sor Hegyeshalomnál: több más határátkelőnél is torlódás van

5 kilométeres a sor Hegyeshalomnál: több más határátkelőnél is torlódás van

2019. április 22. 15:29

Brutál sorról számolt be olvasónk Hegyeshalomnál, mindenki, aki Ausztria felé tart, jobb, ha kerül. Már határátkelőknél is elég sokat kell várni.

Több órás várakozásra kell számítani Hegyeshalonál az Ausztria felé menő oldalon. A Pénzcentrum egyik olvasója jelezte, hogy hétfő délután nagyjából 5 kilométeres volt a sor a határátkelőnél.

Brutális volt látni azt a rengeteg autót, vélhetően azért halad lassabban az átkelés, mert a határon ellenőrzik az autósokat

- mondta olvasónk, aki szerint azonban Ausztriából hazafelé semennyit nem kellett várni.

A forgalmat vélhetően a Nyugat-Európa felé tartó vendégmunkások dobták meg, akik a hosszú hétvégére "hazaugrottak" Magyarországra, vagy más Kelet-Európai országokba.

A rendőrségi honlapon is írnak a torlódásról: bár innen nem derül ki, mekkora a sor, de a Police.hu-n is jelzik, hogy kb. egy órát kell várni kifelé Hegyeshalomnál.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Több helyen is rengeteget kell várni

Emellett hatalmas a torlódás még Nagylaknál Románia felől Magyarországra, itt hétfő délután 2 órát kell várni, Kiszombornál is Magyarország felé van torlódás: itt egy óra a várakozás, Illetve a román szakaszon Vállaljnál is 2 órás a sor Magyarország felé. A szerb határnál is befelé van sor: Ásotthalomnál, Bácsalmásnál, Röszkénél, Tiszaszigetnél és Tompánál is több mint egy órás a sor.

Az ukrán határszakaszon is Lónya kivételével az összes többi átkelőnél nagy a sor, itt ki- illetve befelé is elég nagy a várakozási idő. Horvátországnál a letenyei és az udvari átkelőnél is nagyjából egy órás a sor Magyarország felé.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44