18 °C Budapest

Örülhetnek a Balatonhoz utazók: idén végre nem lesz tömeg

2018. május 23. 08:30

Óránként közlekednek majd a Balaton déli partján az expresszvonatok a nyári menetrendben - írja a Balatontipp.hu

A portál meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, hogy idén óránként közlekednek majd a Balaton déli partján az expresszvonatok a nyári menetrendben. A változás ráadásul a környéken élőknek is örvendetes lesz, mert az expressz kocsikban helyjegy nélkül lehet majd utazni a települések között. Ezen felül továbbra is járnak majd hétvégi éjszakai Bagolyvonatok, amelyekből az idén egyel többet lehet majd igénybe venni a korábbiakhoz képest.

Az északi partra utazók is örülhetnek, mert a Katica sebesvonat naponta közlekedik majd, átszállás nélkül a Déli pályaudvar és Balatonfüred között. Hétvégén ráadásul további mentesítő gyorsvonatok lesznek a menetrendben, amiken lesz kerékpárszállító kocsi is. A leggyorsabb eljutást biztosító Kékhullám sebesek is járni fognak, amik Budapest és Balatonfüred között csak Székesfehérváron és Balatonalmádiban állnak meg, és InterCity kocsikat is továbbítanak.

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?