Örülhetnek a Balatonhoz utazók: idén végre nem lesz tömeg

Örülhetnek a Balatonhoz utazók: idén végre nem lesz tömeg

2018. május 23. 08:30

Óránként közlekednek majd a Balaton déli partján az expresszvonatok a nyári menetrendben - írja a Balatontipp.hu

A portál meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, hogy idén óránként közlekednek majd a Balaton déli partján az expresszvonatok a nyári menetrendben. A változás ráadásul a környéken élőknek is örvendetes lesz, mert az expressz kocsikban helyjegy nélkül lehet majd utazni a települések között. Ezen felül továbbra is járnak majd hétvégi éjszakai Bagolyvonatok, amelyekből az idén egyel többet lehet majd igénybe venni a korábbiakhoz képest.

Az északi partra utazók is örülhetnek, mert a Katica sebesvonat naponta közlekedik majd, átszállás nélkül a Déli pályaudvar és Balatonfüred között. Hétvégén ráadásul további mentesítő gyorsvonatok lesznek a menetrendben, amiken lesz kerékpárszállító kocsi is. A leggyorsabb eljutást biztosító Kékhullám sebesek is járni fognak, amik Budapest és Balatonfüred között csak Székesfehérváron és Balatonalmádiban állnak meg, és InterCity kocsikat is továbbítanak.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22