Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók

Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók

2018. április 24. 17:45

Nem találkozhatnak többet a soproni VOLT fesztivál, a Balaton Sound, vagy épp a Sziget Fesztivál látogatói a TOITOI márkanévvel. Könnycseppeket nem kell hullatni, az emblematikus mobilvécék maradnak, csak épp új nevet kapnak.

27 év után átnevezik Magyarország első mobil illemhely-szolgáltatóját: a cég (és a WC-fülkék) is elhagyják a TOITOI márkanevet, és

yoo!

néven folytatják.

A TOITOI (azaz a yoo!) aktív szereplője, kiszolgálója mind az építőipar, mind a rendezvények piacának: a tavalyi évben átlépték az 1 milliárd forintos árbevételt, és már külföldi piacokon - például Ausztriában - is jelen vannak.

A kezdeti 25 db mobil WC fülkéből - a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően - mára majd' 10 ezer darab mobil WC fülke parkkal rendelkezünk, szolgáltatásainkat megtalálhatóak családi ház építkezésektől a legnagyobb fesztiválokig

- idézi a keddi közlemény Solti Andrást, a cég vezetőjét.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A cég ma már az alaptípusok mellett számos extrákkal feleszerelt termékekkel is rendelkezik: komplex, teljes körű szolgáltatást nyújtanak a szaniter berendezések terén, akár zuhany, iroda konténerekkel, melyeket VIP kivitelben is biztosítanak. Munkájuk során környezetbarát, újrahasznosítható, és újrahasznosított anyagokat illetve biológiailag lebomló szereket használnak fel.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?