31 °C Budapest
Budapest a legmenőbb téli úti célok toplistáján

Budapest a legmenőbb téli úti célok toplistáján

2017. december 5. 16:30

Budapest is felkerült a Condé Nast Traveler magazin legjobb téli célpontjait összesítő listájára - szúrta ki a hvg.hu. A lista hat úti célt tartalmaz, ebből Budapest az egyetlen európai.

Budapestet is tartalmazza a Condé Nast Traveler által összeállított hatos lista, amely a legjobb téli célpontokat foglalja magába. A lap szerint közel harminc évvel a kommunizmus bukása után a magyar főváros visszaszerezte a "Kelet Párizsa" címet.

Az összesítésben azt is kiemelik, hogy a történelmi épületeket már felújították, melyek megférnek a modern épületek mellett. Továbbá a Condé Nast Traveler kiemelte az Aria Hotelt is a budapesti szállodák közül, valamint kipróbálásra ajánlotta a hotel éttermét is.

A lista Budapesten kívül olyan helyeket sorol fel, mint Patagónia vagy Sanghaj, ám több európai helyszínt nem tartalmaz.

NEKED AJÁNLJUK
Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?