20 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.09.06)

2016. szeptember 6. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.09.06).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.09.06).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben még a Dunántúlon elszórtan kialakulhat egy-egy gyenge zápor, miközben északkelet felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északi, északkeleti szél, de az Alpokalján viharos északnyugati széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 26 fok között alakul, nyugaton lesz a hűvösebb, keleten, északkeleten a melegebb idő.

Szerda reggel az ország északi, északkeleti harmadán már gyengén felhős, derült időre ébredhetünk, máshol még lehetnek erősebben felhős körzetek, de csapadék már nem valószínű. A Dunántúl északi tájain és délkeleten átmenetileg párássá, ködössé válhat a levegő. Helyenként élénk lehet az északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Napközben sok napsütésre van kilátás, változóan felhős körzetek elsősorban délnyugaton fordulhatnak elő, és itt egy-egy gyenge futó zápor is kialakulhat. A keleties szél a főváros térségében élénk lehet. A csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden kezdetben a középső tájak kivételével több tájegységünkön is előfordulhat kisebb eső, egy-egy zápor, délután viszont már csak a Dunántúlon lehet egy-egy gyenge zápor, így ezeken a tájakon még számítani kell vizes, csúszós utakra. Az északi-északkeleti szelet élénk, erős lökések kísérhetik, az Alpokalján pedig viharos északnyugati lökések is lehetnek, így jelentősen csökkenhet a járművek menetstabilitása. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden már nem lesz front térségünkben, de a változékony idő miatt még sokunknál jelentkezhetnek panaszok, vérnyomás-ingadozás, fejfájás, ingerlékenység, nyugtalanság egyaránt előfordulhat. A reggeli órákban erősek lehetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Ajánlott rétegesen öltözködni, mert nagy lesz a megfázásveszély. A szeles tájakon romlik a hő- és komfortérzetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem