25 °C Budapest
Az ilyen csalások miatt nem bízunk a benzinkutasokban

Az ilyen csalások miatt nem bízunk a benzinkutasokban

Pénzcentrum
2016. május 30. 08:35

A legtöbben inkább maguknak tankolnak, mert sokan még ma is bizalmatlanok a benzinkutasokkal szemben. Régebben könnyebb volt csalni, de érdemes figyelni, mert megjelentek az újabb módszerek - írja a Magyar Idők.

Felmérések szerint az emberek 73 százaléka, mindig saját maga tölti be az üzemanyagot a kocsijába, a legtöbben ugyanis bizalmatlanok vagyunk a benzinkutasokkal szemben. Manapság valamivel nehezebb dolga van a csaló kutasoknak, de megjelentek az új módszerek.

Sokan például szándékosan rosszul adnak vissza a benzinkúton, amikor nagy címlettel fizetünk, de az is könnyen előfordulhat, hogy "véletlenül" hozzáütnek néhány plusz tételt a számlánkhoz. De az is megtörténhet, hogy a kutas felajánlja, hogy ellenőrzi az olajszintet, de ekkor nem a helyére dugja a nívópálcát - ezzel vesz rá minket, hogy vásároljunk motorolajat, amit aztán ő "tölt bele" az autónkba.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22