-5 °C Budapest

A magyarok 20 kedvenc étterme 2015-ben - itt a lista!

2015. április 3. 12:02

Nincs meglepetés, bőven van eltérés a szakma által legjobbaknak tartott éttermek, illetve a közönség kedvencei között. Amúgy te hányszor jársz étterembe; minden nap ott eszel vagy maximum évente egyszer? Cikkünk végén erről is szavazhatsz!

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Hennessy-Dining Guide Év Étterme versenyét ezúttal a Huszár Krisztián séf vezette ZONA hódította el, míg az idén indított street food kategóriában a Funky Pho lett a bajnok. Az éttermeket egész évben tesztelte a szakmai zsűri, az értékelés az étterem hangulatától az alapanyagok minőségén és az ételek elkészítésén át a kiszolgálásig mindenre kiterjedt. Az így kialakult pontszámok átlagából született meg a végső sorrend. A szakmai kedvenceit IDE KATTINTVA érheted el!

A Dining Guide viszont nem csak a szakma véleményére volt kíváncsi, ezért online közönségszavazást is tartottak. A több mint 8500 szavazat szerint, ha csak egy hajszállal is, de az éttermek között a Kistücsök végzett az élen, míg az utcai ételek kategóriában toronymagasan a Bors GasztroBár lett az első.

Érdekesség, hogy a szakma szerint díjnyertes ZONA csak a 6. helyre fért fel a közönséglistán - bár ez valószínűleg köszönhető az áraknak is -, míg a Funky Pho is csak az 5 lett. Ráadásul akadnak olyan éttermek is, amelyeket a zsűri idén nem tartott említésre méltónak, pedig a közönség imádja őket. Ilyen például az évek óta hasító Kistücsök, vagy például a LEVES. is.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?