16 °C Budapest

Kemény mínuszok jönnek az 5. héten

2015. január 26. 07:44

A jövő héten folytatódik a télies időjárás. Esőre, hózáporra, havazásra és lehűlésre is készülni kell. Több helyen az éjszakai órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint hétfő reggelre a Dunántúlon is sokat veszít erejéből a szél, majd napközben tovább mérséklődik, már csak élénk széllökések lehetnek. Helyenként valószínű hószállingózás, gyenge havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1 fok között várható, a hóval borított, kevésbé felhős területeken lesz a hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 4 fok között alakul.

KATTINTS! Friss időjárás hírek aloldalunkon

Kedden napközben átmenetileg mindenütt beborul az ég, némi napsütésre délelőtt keleten, délután nyugaton lehet számítani. Összességében sok helyen várható csapadék. Az ország középső területein és északon főként hó, másutt inkább havas eső, eső valószínű. A leghidegebb órákban többnyire mínusz 6 és mínusz 1 fok között, a havas, kevésbé felhős helyeken azonban mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Napközben mínusz 1 és plusz 5 fok közötti értékekre lehet számítani.

Szerdán elszórtan lehet kisebb zápor, hózápor. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 7 és mínusz 1 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 0 és plusz 5 fok között alakulnak.

Csütörtökön délelőtt lehet még némi napsütés, egyébként erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délutántól egyre többfelé várható csapadék: északon főként hó, másutt inkább havas eső, eső valószínű. Többfelé megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között, a havas, kevésbé felhős helyeken azonban mínusz 10 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pénteken is sokfelé várható eső, havas eső, ónos eső, északon, északkeleten havazás. Többfelé megerősödik, az Alföldön viharossá is fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között, nappal nyugaton és északon 0 és plusz 1, délkeleten plusz 6-7 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton többnyire felhős lesz az ég, helyenként zápor, hózápor is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 8 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 8 fok között alakul.

Vasárnap néhol fordulhat elő zápor, hózápor. A minimumhőmérséklet mínusz 8 és 0, a maximumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakulhat - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 29. 10:30
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem