21 °C Budapest
Elképesztő videó a Balatonról: ez lett a vége a mínuszoknak

Elképesztő videó a Balatonról: ez lett a vége a mínuszoknak

2015. január 1. 15:57

Drónnal filmezte le december 30-án a hullámzó Balaton befagyásának folyamatát az idokep.hu meteorológiai portál.

A portál szerint hajóval nem lehet ráúszni a félig fagyott jégtáblákra, gyalogosan még annyira sem, normál repülőgéppel vagy helikopterrel pedig életveszélyes volna ilyen alacsonyan repülni, a rotorok keltette turbulencia pedig összekavarta volna a látványt.


Azóta pedig csak még tovább hűlt az idő; webkamerák képei szerint a Balatont, ha vékonyan, de most is jég borítja. Az előrejelzések szerint ráadásul a következő napokban is csak óvatosan enyhül az időjárás.

Pénteken sok lesz a felhő felettünk, keleten és délen, délnyugaton helyenként párás-ködös marad az idő, de másutt időnként a Nap is kisüthet. Estétől észak felől vegyes halmazállapotú csapadék várható. Megélénkülhet a délnyugati szél. Szombat hajnalban még -4 és -10°C közé csökkenhet a hőmérséklet, napközben -2 és +3 fok között alakulnak a maximumok.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?