21 °C Budapest

Olcsóbb lesz a hétvégén a BKV

2011. július 28. 11:33

Idén is készül a BKV a Forma-1 július 29-én, 30-án és 31-én megrendezésre kerülő magyar nagydíjára.

A BKV Zrt. tájékoztatása szerint az autóversenyre igyekvők kényelmét szolgálandó, június 28-29-én, csütörtökön és pénteken a délutáni csúcsidőben, 30-31-én, szombaton és vasárnap pedig 7.00 és 20.00 óra között hat kocsis szerelvényekkel járnak a H8-as (Gödöllői) HÉV-ek. A HÉV-vel Szilasliget megállóhelyig kell utazni, ahonnan gyalog közelíthető meg a versenypálya 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os kapuja (kb. 2500 m).

A július 27-én 0.00 órától 31-én éjfélig tartó időszakban az adott napon és időpontban érvényben lévő Budapest 24 órás és Budapest 72 órás jegyek, illetve a Budapest Kártyák tulajdonosainak (valamint az utóbbiak esetében a velük együtt utazó egy, legfeljebb 14 éves gyermeknek) nem szükséges kiegészítő jegyet vásárolni a H8-as HÉV-en Mogyoród állomásig.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?