BKV: fontos tájékoztató

2011. február 10. 13:37

Február 15-én, kedden - az ELMÛ karbantartási munkálatai miatt - 8.00 órától 14.00 óráig áramszünet lesz a VII. kerület, Akácfa utca bizonyos részein. A munkálatok miatt az említett időszakban a BKV Zrt. Ügyfélszolgálatán és a Pótdíjazási Irodában a munkavégzéshez szükséges, alapvető elektromos berendezések sem fognak működni, így például nem lesz használható a telefon, a számítógép és a nyomtató, de nem lesz fűtés, világítás sem - tájékoztatta lapunkat a BKV Zrt.

Az áramszünet időtartama alatt, tehát 8.00 és 14.00 óra között, ügyintézésre nem lesz mód az Akácfa utca 18. és az Akácfa utca 22. szám alatt található Ügyfélszolgálati és Pótdíjazási irodákban.

Az Ügyfélszolgálat telefonos ügyintézése 14.00 óráig másik helyszínen, csökkentett kapacitással fog működni. A szokásos ügyfélfogadási rend 14.00 óra után áll helyre; az iroda 17.00 óráig tart nyitva.

A Pótdíjkezelési iroda munkatársai 14.00 és 20.00 óra között megerősített műszakkal állnak rendelkezésre. Az utólagos helyszíni pótdíj megfizetésére, valamint a bérletbemutatásra a határidőn túl plusz 2 munkanapot biztosít a BKV Zrt.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?