MobilFizetéssel is rendezhető a taxiszámla

2010. december 14. 14:17

Budapest és agglomerációja legnagyobb és legfejlettebb infrastrukturális háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő taxitársasága, a Rádió Tele 5 Taxi Holding 2010. december 14-től újabb piacvezető megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ezek közül a legjelentősebb a MobilFizetés szolgáltatás bevezetése.

A taxitársaság, a T-Mobile, a Telenor és az FHB Bank összefogásával 2010. december 14-től közel 900 Rádió Tele 5 Taxiban válik lehetővé a MobilFizetés szolgáltatás, melynek segítségével az utasok mobiltelefonjukkal egyszerűen és kényelmesen, a taxisofőrnél egyenlíthetik ki taxiszámlájukat. Hamarosan elérhető lesz az a funkció is, amellyel a taxitársaság weboldalán történő megrendelés esetén már az online rendeléskor, előre kifizethetjük az utazás díját mobiltelefonunkkal, így az autóba beülve már a fizetésre sem lesz gondunk. Azonban nem csak a kényelem miatt érdemes mobillal fizetni, a Rádió Tele 5 Taxi egy kedvezményes ajánlattal is kedveskedik az innovatív fizetési megoldásra nyitott utasoknak, ugyanis a MobilFizetést választók a társaságnál elérhető legkedvezőbb tarifával utazhatnak!

Emellett a Rádió Tele 5 Taxi Holdingnál december közepétől Windows Mobile, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokról és iPhone-okról elérhető a GPS alapú taxirendelés szolgáltatás is.

Az újítás lényege, hogy egy ingyenesen a telefonra letölthető célszoftvernek köszönhetően az ügyfélnek utazás előtt nem kell felhívni az ismert telefonszámok egyikén a diszpécserközpontot, elegendő a menüből kiválasztani a "Taxirendelés GPS koordináták alapján" lehetőséget, és a gombnyomást követő 2-10 percen belül a rendelési helyre érkezik a taxi.

A Rádió Tele 5 Taxi Holding Kft., a korábbi Rádió Taxi és Tele 5 Taxi, jogutódjaként 2010. szeptember 24-én kezdte meg operatív működését. A fenti megoldásokhoz is szükséges informatikai és folyamatbeli fejlesztéseket a Cisco és a Bull, valamint vezető telekommunikációs partnerek bevonásával kezdte meg 2009-ben a Rádiótaxi Kft.. 2010 év elejére elkészült és bevezetésre került az elsősorban vállalati partnerek részére kínált e-taxicsekk megoldás, mely alkalmas online költésfigyelésre, költséghelyenkénti riportolásra, e-számlázásra és a legnagyobb vállalati integrált rendszerekhez történő illesztésre.

A Rádió Tele 5 Taxi Holding körülbelül havi 160 ezer fuvart teljesít, a lakossági szegmens mellett szervezeti ügyfelei között vannak jónevű és jelentős méretű multinacionális és közpénzből működő gazdasági társaságok, önkormányzati és állami szervezetek. A MobilFizetés lehetősége mellett minden gépkocsi fel van szerelve MasterCard, VISA és American Express bankkártyákat is elfogadó terminálokkal.

A Telenor, a T-Mobile és az FHB Bank 2008 októberében vezette be a MobilFizetés szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a két mobilszolgáltató ügyfelei egy hazánkban merőben új, kényelmes, biztonságos és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe. A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó Partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


MobilFizetés szolgáltatás igénybevételéhez az FHB Kereskedelmi Bankkal szerződéskötés szükséges, melyet követően mobilunkkal a szolgáltatáshoz kapcsolt MobilFizetés bankszámla egyenlegének terhére fizethetünk. A szerződéskötés annál a MobilFizetés szolgáltatást nyújtó mobilszolgáltatónál kezdeményezhető, ahol előfizetők vagyunk.

A MobilFizetés szolgáltatás mindenkori banki díjszabásáról az FHB Bank vonatkozó hirdetménye ad tájékoztatást. A szolgáltatás használata során küldött SMS-ek díja 20 Ft/SMS. További információk a www.mobilfizetes.hu internetes oldalon, 06 40 200 115-ös telefonszámon hívható MobilFizetés ügyfélszolgálaton, valamint a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatán érhetők el (T-Mobile: 1430, 06-1 265 9210, Telenor: 1220).

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem