36 °C Budapest

MobilFizetéssel is rendezhető a taxiszámla

2010. december 14. 14:17

Budapest és agglomerációja legnagyobb és legfejlettebb infrastrukturális háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő taxitársasága, a Rádió Tele 5 Taxi Holding 2010. december 14-től újabb piacvezető megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ezek közül a legjelentősebb a MobilFizetés szolgáltatás bevezetése.

A taxitársaság, a T-Mobile, a Telenor és az FHB Bank összefogásával 2010. december 14-től közel 900 Rádió Tele 5 Taxiban válik lehetővé a MobilFizetés szolgáltatás, melynek segítségével az utasok mobiltelefonjukkal egyszerűen és kényelmesen, a taxisofőrnél egyenlíthetik ki taxiszámlájukat. Hamarosan elérhető lesz az a funkció is, amellyel a taxitársaság weboldalán történő megrendelés esetén már az online rendeléskor, előre kifizethetjük az utazás díját mobiltelefonunkkal, így az autóba beülve már a fizetésre sem lesz gondunk. Azonban nem csak a kényelem miatt érdemes mobillal fizetni, a Rádió Tele 5 Taxi egy kedvezményes ajánlattal is kedveskedik az innovatív fizetési megoldásra nyitott utasoknak, ugyanis a MobilFizetést választók a társaságnál elérhető legkedvezőbb tarifával utazhatnak!

Emellett a Rádió Tele 5 Taxi Holdingnál december közepétől Windows Mobile, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokról és iPhone-okról elérhető a GPS alapú taxirendelés szolgáltatás is.

Az újítás lényege, hogy egy ingyenesen a telefonra letölthető célszoftvernek köszönhetően az ügyfélnek utazás előtt nem kell felhívni az ismert telefonszámok egyikén a diszpécserközpontot, elegendő a menüből kiválasztani a "Taxirendelés GPS koordináták alapján" lehetőséget, és a gombnyomást követő 2-10 percen belül a rendelési helyre érkezik a taxi.

A Rádió Tele 5 Taxi Holding Kft., a korábbi Rádió Taxi és Tele 5 Taxi, jogutódjaként 2010. szeptember 24-én kezdte meg operatív működését. A fenti megoldásokhoz is szükséges informatikai és folyamatbeli fejlesztéseket a Cisco és a Bull, valamint vezető telekommunikációs partnerek bevonásával kezdte meg 2009-ben a Rádiótaxi Kft.. 2010 év elejére elkészült és bevezetésre került az elsősorban vállalati partnerek részére kínált e-taxicsekk megoldás, mely alkalmas online költésfigyelésre, költséghelyenkénti riportolásra, e-számlázásra és a legnagyobb vállalati integrált rendszerekhez történő illesztésre.

A Rádió Tele 5 Taxi Holding körülbelül havi 160 ezer fuvart teljesít, a lakossági szegmens mellett szervezeti ügyfelei között vannak jónevű és jelentős méretű multinacionális és közpénzből működő gazdasági társaságok, önkormányzati és állami szervezetek. A MobilFizetés lehetősége mellett minden gépkocsi fel van szerelve MasterCard, VISA és American Express bankkártyákat is elfogadó terminálokkal.

A Telenor, a T-Mobile és az FHB Bank 2008 októberében vezette be a MobilFizetés szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a két mobilszolgáltató ügyfelei egy hazánkban merőben új, kényelmes, biztonságos és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe. A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó Partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


MobilFizetés szolgáltatás igénybevételéhez az FHB Kereskedelmi Bankkal szerződéskötés szükséges, melyet követően mobilunkkal a szolgáltatáshoz kapcsolt MobilFizetés bankszámla egyenlegének terhére fizethetünk. A szerződéskötés annál a MobilFizetés szolgáltatást nyújtó mobilszolgáltatónál kezdeményezhető, ahol előfizetők vagyunk.

A MobilFizetés szolgáltatás mindenkori banki díjszabásáról az FHB Bank vonatkozó hirdetménye ad tájékoztatást. A szolgáltatás használata során küldött SMS-ek díja 20 Ft/SMS. További információk a www.mobilfizetes.hu internetes oldalon, 06 40 200 115-ös telefonszámon hívható MobilFizetés ügyfélszolgálaton, valamint a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatán érhetők el (T-Mobile: 1430, 06-1 265 9210, Telenor: 1220).

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 13:00