Címke: american express (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. március 27. 12:04

Tesco netes vásárlás: kitálalnak a vásárlók

Múlt csütörtökön indította el online vásárlási üzletágát a magyarországi Tesco. A Pénzcentrum.hu az elsők között volt, akik online rendeltek az áruházlánctól, olvasóinkat pedig arra kértük, osszák meg velünk friss tapasztalataikat. Szép számmal érkeztek olvasói levelek, a legérdekesebbekből válogattunk.

Pénzcentrum | 2012. október 17. 05:28

Így vásárolj okosan a neten: ne hagyd magad átverni!

A mai rohanó világban sok időt meg lehet spórolni azzal, ha a vásárlásainkat az interneten keresztül intézzük. Sokakat visszatartanak ettől azok a hírek, amelyek szerint csalók is hozzájutnak a bankkártya-adatokhoz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az esetek többségében azok járnak pórul, akik a kártyahasználat előtt nem veszik figyelembe az alapvető biztonsági szempontokat. A Pénzcentrum.hu cikkében arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy kellő körültekintéssel ki lehet szűrni az adathalászokat.

Pénzcentrum | 2011. március 19. 07:32

Adózók, figyelem! Fontos NAV-közlemény

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén is lehetővé teszi a bankkártyával történő adófizetést. Az alábbi tájékoztató segítségével részletesen megismerheted az állami adóhatóság szolgáltatását.

Pénzcentrum/MTI | 2011. február 10. 10:02

NAV: milliárdokat fizetnek be bankkártyával az adózók

Egyre népszerűbb az adók bankkártyával való fizetése a fővárosban és vidéken egyaránt. 2010-ben már több mint 7,1 milliárd forintnyi kötelezettséget róttak le ily módon az adózók. Az adófizetési kötelezettségek mellett már az árverési vételárat is ki lehet plasztikkal egyenlíteni.

Pénzcentrum | 2010. december 14. 14:17

MobilFizetéssel is rendezhető a taxiszámla

Budapest és agglomerációja legnagyobb és legfejlettebb infrastrukturális háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő taxitársasága, a Rádió Tele 5 Taxi Holding 2010. december 14-től újabb piacvezető megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ezek közül a legjelentősebb a MobilFizetés szolgáltatás bevezetése.