Sokakat vonz a borturizmus, fejlesztenek a pincészetek

2010. december 8. 10:02

Jelentősen fejlődött az elmúlt években Magyarországon a borturizmus: egyre több a vendég, fejlesztenek a pincészetek, és megjelentek az összetett programajánlattal rendelkező minőségi szolgáltatók - írja a Világgazdaság.

A 22 magyarországi borvidéken összesen 34-35 borútegyesület működik, így minimum 700-800 szolgáltató foglalkozhat borturizmussal hazánkban. Becslések szerint a teljes belföldi turizmus 1-2 százalékát teheti ki a borturizmus - ez az arány évről évre növekszik.

Szakmabeliek szerint a további fejlődéshez országosan egységes minősítési rendszerre, és a többi turisztikai ágazattal való szorosabb együttműködésre lenne szükség. 

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25