15 °C Budapest

Elbukott a Suzuki a rendőrségi közbeszerzésen, íme a befutó

2010. július 8. 11:02

Hazánk egyik vezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte el az Országos Rendőr Főkapitányság 250 darab új gépjárműjének kezelésére és finanszírozására kiírt közbeszerzési pályázatot.

A 2010. januárban kiírt flottabérlet tárgyú közösségi, hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeképp a LeasePlan kezeli és finanszírozza a rendőrség megújuló járműparkjának egy részét.

A gépkocsik átadására két ütemben kerül sor. Az első ütem részeként június 30-án, 103 db Skoda Octaviát vettek át az ORFK képviselői a BM Heros telephelyén. A maradék 147 Skoda Octávia átadásra várhatóan 2010. július 15-én kerül sor.

A flottához tartozó új gépkocsikat országos szinten használják majd a rend őrei.

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető flotta- és járműkezelő. Leányvállalataival mind az öt földrészen, több mint 30 országban van jelen. Mára 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, összesen 1,3 millió járművet és 13,6 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezel. A LeasePlan 1994-en kezdte meg magyarországi működését, mint gépjárműflotta kezelő vállalat. Mára hazánkban közel 9.000 autóval és 380 ügyféllel rendelkezik. A vállalat fő tevékenységei az operatív lízing (más néven a tartós bérlet) és a flottakezelés. Ügyfelei között olyan jelentős cégeket találunk, mint például a MOL és az IBM. Az eltelt több mint 10 év során a LeasePlan Magyarországon is fenntartotta piacvezető szerepét, hiszen a hazai gépjárműpark lízing és kezelés piacának közel egyharmadát birtokolja.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?