Ma indul a "szülők Szigete"

2010. június 4. 11:32

Ma indul a kétnapos StarGarden a budapesti Népstadion kertben. A Sziget Szervezőiroda először rendez fesztivált az idősebb generációnak.

Ma és holnap a Népstadion kertben lépnek fel a nemzetközi és hazai zenei élet nagy legendái az Animalstól az Omegáig: a sorban ott van -többek között- a Deep Purple, a Kool and the Gang, a Blood Sweat and Tears, a Korál, a Karthago, a Beatice is.

A két nap alatt, négy színpadon, több mint 40 hazai és nemzetközi sztárprodukció élő koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. Nagyszabású adománygyűjtés is indul: a Magyar Televízió június 5-ei karitatív műsorában elárverezik ismert magyar és külföldi zenészek tárgyait, a budapesti StarGarden fesztivál pedig minden belépőjegy árából ezer forintot ajánl fel azokat segítve, akiknek a lakhatása került veszélybe a közelmúlt árvizei miatt.

Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője korábban úgy fogalmazott, hogy a StarGarden elsősorban az idősebb generációt, a fesztiválozó fiatalok szüleit célozza meg. "Felidézni egy korszak szellemét, az úgynevezett nagy generációt, ezt szeretnénk elérni" - fűzte hozzá.

A StarGarden a nagy zenészek mellett nagy borokat, zamatos pálinkákat és ízes ételeket is kínál. "A zenei fesztivál mellett egy nívós borfesztivál, egy pálinkafesztivál és a gasztrohungarikumok fesztiválja is várja a nagyérdeműt" - mondta Fülöp Zoltán a rendezvény egyik megálmodója. Kortyolhatjuk például hazai borvidékek legnevesebb borkészítőinek italait, mintahogy a legjobb hazai pálinkák is képviseltetik magukat ezen a két napon. A StarGarden gasztro-kínálatában a borokhoz illő kézműves sajtokat is majszolhatjuk, s ízelítőt kaphatunk a hazai mangalica és szürkemarha-kínálatból, az ínycsiklandozó falatok közül nem hiányoznak majd a legjobb hazai és külföldi sonkák és kolbászok sem.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20