1 °C Budapest

Címke: népstadion (9 cikk)

Pénzcentrum | 2013. augusztus 10. 13:07

A vadkapitalizmus áldozata lett a legendás magyar zenekar

Fricskának indult, szomorú véget ért a magyar rock ikonjának számító Omega együttes vállalkozása. A zeneműkiadás megszűnése miatt a vállalkozás ellehetetlenült és most törlésre kerül. Az Omega Rt. sorsában tízezer hazai vállalkozás osztozik.

MTI | 2012. július 14. 11:02

Autósok, figyelem! Fontos változások jönnek

Az Országgyűlés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) előterjesztése alapján számos ponton módosított egyes közlekedési tárgyú törvényeket csütörtökön; a rendelkezések a tárca közleménye szerint tervezhető jövőképet rögzítenek a hazai úthálózat fejlesztésében, és fokozzák a közlekedés biztonságát.

Pénzcentrum | 2012. április 3. 11:08

Luxusvilláiba költözhet a palotából Schmitt Pál

Nem szorul rá Schmitt Pál a volt köztársasági elnököt megillető, állami pénzből finanszírozott lakásra. A hétfőn leköszönt államfő vagyonnyilatkozata szerint három, 200-300 négyzetméteres saját, budai, II. kerületi családi házzal, illetve társasházi lakással rendelkezik, sőt visszavonulhat a Budakalászhoz tartozó Lupa-szigeti nyaralójába is.

Orosz Márton | 2010. június 5. 14:02

Kolbász és rockzene a StarGarden fesztiválon

A hétvégén a Népstadion kertben lépnek fel a nemzetközi és hazai zenei élet nagy legendái. Tegnap kiváló hangulatot, boldogan pálinkázó és csülköző negyveneseket találtunk a Szigetesek legújabb rendezvényén.

Orosz Márton | 2010. június 4. 11:32

Ma indul a "szülők Szigete"

Ma indul a kétnapos StarGarden a budapesti Népstadion kertben. A Sziget Szervezőiroda először rendez fesztivált az idősebb generációnak.

Pénzcentrum | 2008. október 10. 12:00

Még tart az akció: ne maradj le!

Hétvégén újabb fordulót rendeznek a 2010-es labdarúgó-vb európai selejtezőcsoportjaiban. Az 1. csoportban szereplő Magyarország Albániát fogadja szombat este a Puskás-stadionban. A Magyar Labdarúgó Szövetség jóvoltából az első tízezer szurkoló 1000 forintért juthat belépőhöz, továbbá családi szektor is kialakításra kerül. Felmerül a kérdés, hogy az alacsony jegyár a szövetség ajándéka a kitartó szurkolóknak, vagy a válogatott teljesítménynek a tükre-e? Szétnéztünk Európában, hogy hol mennyiért láthatják kedvenceiket a szurkolók, az eredmény megdöbbentő!

Pénzcentrum | 2008. július 31. 12:00

Puskaporos hangulat: terrorveszély az olimpián!

A második világháború miatt 12 éves szünet következett be az olimpiai játékok sorában, az 1936-os berlini olimpiát követően legközelebb csak 1948-ban Londonban találkoztak a világ legjobb sportolói. Azóta négyévente szünet nélkül megrendezésre kerülnek a játékok, 1972-ben terrorcselekmény zavarta meg az eseményt, a hidegháború idején pedig a moszkvai és a Los angelesi olimpiát is bojkottálta a politikai ellentábor.