Újabb ötven mellékvonalat zárhatnak be

Pénzcentrum
2010. február 10. 08:32

További jelentős vonalbezárásokra készül a kormány, de az erről szóló kormányrendeletet csak a választások második fordulójának másnapján hoznák nyilvánosságra -értesült a Magyar Nemzet.

Egy minisztériumi jelentésre hivatkozva a Magyar Nemzet azt állítja, a rendelet négy kategóriába osztaná a vasúthálózatot és az új besorolások miatt 50 viszonylat állami finanszírozása megszűnhet.

A rendelet az országos és regionális megrendelésű viszonylatokon túl különbséget tesz országos és regionális finanszírozású vonalak között is. A regionális finanszírozásúak utóbb nem kapnának központi támogatást, vagyis ha a régió nem tudja tovább fenntartani, akkor az a működtetés leállását eredményezheti.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25