15 °C Budapest

A BKV után a MÁV-szerződéseket vizsgálják

2010. február 4. 09:02

A BKV után a MÁV-nál is vizsgálatokat kezdett a rendőrség a tanácsadói szerződések és a végkielégítések ügyében- írta a Magyar Nemzet.

A lap értesülései szerint elsőként a MÁV Informatika Zrt.-nél vizsgálódnak, az igazgató ellen hűtlen kezelés alapos gyanújával nyomoznak, mivel döntései, humánpolitikája és a cég gazdálkodása jelentős károkat okozott a társaságnak.

A nyomozók információkat kértek a MÁV-tól az Informatika Zrt.-nél kötött egyes végkielégítésekkel, munkaszerződésekkel kapcsolatban. A rendőrség emellett a tanácsadói szerződésekre is kíváncsi, húsz céggel kötött megállapodások adatait kérték be.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?